Avatar uživatele
anonym

Viděl jste někdo novej seriál Kosmo na ČT 1?

V pondělí byla premiéra a já mylsím,že tohle patří na náš filmovej trh.
Díky za odpovědi.

Původní
… na čt1 Kosmo?

Upravil/a: annas

Zajímavá 0 před 2727 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Premiéra 1. dílu byla už před 2 týdny a 3. díl byl odvysílaný v neděli. Zde je otázka na toto téma: http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/co-si-myslite-o-novem-satirickem-serialu-kosmo-vy-co-jste-jej-taky-videli. Ano, něco takového naše TV potřebovala už dlouho. Každý díl se dá stáhnout z ulozto.cz.

Upravil/a: Kepler

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
suaeda

Viděl jsem 3 díly. Je to trochu ostřejší satira, která není na odpočinek u TV špatná. Ale co mi vadí, že už se neumí udělat ani na státním kanále pořad bez vulgarizmů? Vždyť např. Šimek s Bubílkovou to uměli podat slušně. Mám pocit, že pokud se bude v tomto trendu pokračovat tak se za chvilku budeme na ulici oslovovat ty ---- . Když nás něco překvapí tak budeme stále opakovat ------ (jako v onom seriálu). Nebo když nám někdo něco dá tak řekneme, že je to – ----. A tak dále bych mohl pokračovat. Neříkám, že si každý člověk občas někdo více, někdo méně uleví, ale do veřejných medií by to patřit nemělo.
Jsme národ velkého Švejka, ale po jeho přečtení zjistíte, že v této slavné knize moc sprostých slov nenajdete a přesto se této ostré satiře režimu zasmějete.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Viděl jsem první díl. Je to slátanina a rádo by veselý seriál. Nedá se na to v podstatě ani koukat.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

Diskuze k této otázce byla zrušena administrátorem.