Avatar uživatele
ReHu

Viděli jste některý díl, nebo sledujete seriál Everest: Za hranice možností?

Když tam vidím horolezce s protézami, který se vyrovná nebo i předčí horolezce bez handicapu, tak fakt zírám.
A když kamera zabírá nával u zóny smrti a lidi nemůžou nahoru, protože jdou lidi dolů, tak se jen divím.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: ReHu

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? redy, gecco před 3170 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Nee, kdepak to dávají?
Nejsi taky sponzor?

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
cochee

Nevím, jestli je to dobré nebo špatné, každopádně na mě tyto záležitosti pražádný dojem nedělají. Navenek se o tom s nikým nebavím, abych nevyvolával zbytečné konflikty s lidmi, kteří „to žerou“ a interně si myslím něco o rozežraných blbcích, které pálí dobré bydlo, tak vymýšlejí „adrenalin“.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
luky.1986

Videl jsem dva dily a koukam jak blazen. Co me dostalo? 1. cca 200 mrtvol, kolem kterych denne proudi dav horolezcu. 2. Bezmoc kdyz jsi v 6000m, jsi na pokraji sil, dochazi ti kyslik, ale za pul hodiny se nehnes ani o centimetr, protoze pri sestupu je pred tebou treba 30 ,,amateru,, kteri lezou strasne ,,pomalu,, 3. Ochota ,,amateru,, riskovat zivot, jenom kvuli machrovani pred kamarady, ze jsem byl na vrcholu Everestu. To nema s horolezectvim nic spolecnyho. 4. Pripad horolezce, ktery precenil sve sily, byl na pokraji sil, ale ze 40 horolezcu mu nikdo nepomohl kvuli svemu snu ,,rekordu,, 5. Umeni a zkusenosti, vzdat vypravu 200m od vrcholu a zachranit si zivot. To je to co deli dobre a spatne horolezce. Trochu sem se do toho zamotal, ale ted jsem to dokoukal a jsem plny dojmu:-)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
ReHu

Jugar → vysílají to na Cool.
Luky → taky z toho mám rozporuplné pocity. Ale pár známých leze, kluci i ledopády. Prostě někdo leze, jiný plave, onen zase třeba jezdí na kole nebo jiný jen čučí na TV nebo hraje on-line hry.

před 3170 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek