Avatar uživatele
Tw!st

Viděli jste, co se stane v Central parku, pokud se objeví vzácný pokémon?

https://www.y­outube.com/wat­ch?v=RfIXQRTshpE ale v Evropě neexistuje, Evropa je plná zakomplexovaných naštvaných blbečků kteří se raději dívají na ordinaci v růžové zahradě. Škoda že se ta typický česká povaha tak brání technice, inovacím a taky trochu geek stylu. Myslím teda že je rozhodně větší sranda, když přijedou tisíce lidí do parku a závodí kdo z nich uloví vzácného pokemona, než sedět doma v křesle a nadávat na to, jaký jsou ti politici zloději. Omlouvám se pokud to zní trochu ofenzivně, ale už mě trochu štvou typické české zakomplexované vlastnosti. Když někdo v americe zkouší novou appu a loví v parku pokemony tak je to nostalgie, dobrodružství, vrácení se k seriálu z dětství. Když to někdo dělá v česku tak je to pošuk který si „furt hraje nějaký hry pro děcka na mobilu“. Byl bych rád kdyby někdo pochopil pointu mojí myšlenky, jinak dejte vědět co si o tom myslíte vy?

Upravil/a: annas

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? kapka, zjentek, marci1 před 2849 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
kapka

Marne hledám škatulku, do které patřím. Jsem Češka, Husákovo dítě, koukat na Ordinaci nebo Ulici apod. by mě nikdo nedonutil, proti Pokemon Go nic nemám, naopak mě zaujalo, že to lidi nutí k většímu pohybu.
Jestli má pravdu Marci, nemůžu posoudit. Hru hraji tisíce lidí a jestli stouply počty sražených chodců, co chodi na červenou, o tom jsem zatím neslyšela, dokonce ani na Tn.cz. :D Ja to nehraju, hraje to dcera s přáteli, domluvi se spolu, sejdou se, mají zábavu, dokonce bez ohledu na počasí, coz se smíchem žasnu nejen ja, ale i ona sama. Lepsi, nez sedět nekde v hospodě kazdy den. Nebo doma.
Trochu mam akorát obavu o ceskou ekonomiku :D Dcera vyprávěla, jak byli v čajovně a všichni hosti zaregistrovali nekde poblíž pokémona a vysli ho ven hledat. A majitel čajovny sel taky. Zavřel kram a nazdar. :D Snad to byl jen ojedinělý blázen. :)

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Lukyn0

Nějak jsem postřehl, že do té „typicky české povahy“ snad vždy zapadají tzv. Husákovy děti a vůbec veškerá komunistická generace. Pro tu je typický na všechno co za nich nebylo nebo to mít nemohli a do teď se na to ani nezmohli právě jen závistivě prskat.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Roman71

Jsem na tom podobně jako kapka. Můj ročník 1971 zažil éru osmibitových počítačů bez operačního systému s programy na kazetách.. Dodnes mám dva funkční „mazlíky“ v šuplíku. Sedět doma a civět na seriály (americké, portugalské nebo české..) to mne fakt nebere.

Neříkám, že bych denně nestrávil nějaký čas u notebooku, ale honit se za virtuálními postavičkami? To mne taky nebere. Raději vezmu koloběžku, jdu se projet a kochat krásami přírody Krušných hor. A když už počítačové hry, snad jediná, která mne dostala, je kreativní Minecraft :)

Mimochodem, miluji hlavolamy (Rubik Cube a další..). Tříbí to logiku a motoriku :)

Upravil/a: Roman71

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Adamos00

Nic ve zlým ale oni by měly jít do psychiatrické léčebny

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
marci1

Nemám nic proti hrám, ale tato hra, kdy hráči musí vyjít ven, před dům, do ulic, sledují mobil a snaží se zasáhnout Pokémona, je velmi nebezpečná. Hráči nevnímají kolem sebe okolí, chodí klidně po přechodech na červenou, nebo přes ulici, nevidí nic jiného, než mobil. A nejhorší na tom je, že tito hráči ohrožují ostatní nehrající lidi. ☹
Doplnění-ad „kapka“: Bohužel tomu tak je,v televizi byla reportáž o tom, jak je tato hra nebezpečná, že lidé při ní nevnímají okolí a jdou kamkoliv, kde se jim na mobilu objeví Pokemon a stanou se jim různé úrazy. 🙂

Upravil/a: marci1

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

jestli vidíš starší generaci podle svých rodičů, tak to je špatně. česká povaha se rozhodně technice nebrání. klidně chytejte pokémony, geek styl je pro tuhle dobu jako dělaný, co by jste jinak dělali. nemám problém kouknout na ordinaci, uvařit u toho super jídlo, zahrát si na pár hudebních nástrojů, jít na celý den do hor, nebo do práce. postavit dům, opravit auto a k tomu moře dalších věcí a to vše reálně. zažil jsem u toho tolik srandy, že jí tolik někteří nikdy ani neviděli. když mi zbyde čas, tak si klidně chytnu pokemona, kterýho si předem nechám vytetovat na přirození. jestli jsem nepochopil Tvoji pointu, tak snad příště.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
kapka

Ach, Marci, kdybyste věděla, jak vznikají reportáže v televizi… :)

před 2849 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Volný čas a hobby