Avatar uživatele
anonym

Co očekáváte od prodavačky v cukrářství?

Otázka směřuje k pozdější vzpomínce k nákupu, že když už jste na řadě ve frontě v cukrárně, co se motá hlavou zákazníka který nic nezakazuje. Neví kolik koupí. Když zrovna tady nejste babičky co znají každý kousek svačinky nebo když ‚to‘ musí být dárek.
Zajímá mě, čím se především řídíte při tomhle nákupu. Já cenou kterou si jaksi stanovím 100,– až 200,– jenže nevím co to bude. Nejhorší pro mě je když musím přijít na řadu. Jste řízeni podobně jako já zrakem že indiánci jsou pěkný zákusek ale poněkud malí? Želé má krásnou barvu ale v rychlosti muset spočítat 28 Kč x kolik aby se tam ještě vešlo.. Přitom sledovat prodavačku jestli ji nezdržuji a ještě sledovat zda ‚to‘ nechce krabici? Jak nakupovat líp? Na co se ptát. Nebo vyfotit a pak přijít? Je to zdánlivě jednoduchá otázka ale pište!

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? dagry před 5141 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
alexandra

Na první pohled možná divný dotaz,ale když o tom přemýšlím,tak mám v cukrárně taky problémy.Než dojdu na řadu,tak na ty zákusky nevidím,a když jsem na řadě,tak honem nevím.Asi by to chtělo první koupit nanečisto.Minule se mě prodavačka ptala,kolik bude zákusků a jakou chci krabičku,jestli malou nebo větší,a jestli budou větrníky.Já řekla,že jo,a ona mi dala krabici velkou jak kráva,co je na dort.Já přitom chtěla asi 6 zákusků z toho dva větrníky.Až mi to tam dala,tak jsem ji poprosila,jestli by to mohla dát do té menší.že jsem nevěděla,jak se to tam vejde.Byla jsem spocená až někde a neměla jsem odvahu se podívat za sebe do fronty.Ještě že byla prodavačka ochotná a neměla hemzy,Ale je to fakt problém.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
člověk

naše české cukrárny,jsou jedinečné ve světě,a tak to chce klid,napřed se rozvoním,pak začnu krmit oči a jak se dostanu na řadu,jsem majitelem a jak cítím kolem nervozitu,usměju se na celé kolo a nahlas požádám všechny o porozumění,že já se už najedl očima a chci něco i domů,jednou za mnou paní kecala,tak opět usměv a poprosil jsem jí o pomoc a co jí chutná.a nakupovali se mnou všici.Takže važme si naší české speciality a vychutnavejme si to

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Jakub

Ono je to , fakt, někdy problém, zjistit jaký sortiment se nabízí. A nejen v cukrárně, ale také např. v uzenářství. Já to řeším tak, že než se postavím do fronty, tak si projdu co se nabízí a než na mne dojde řada, tak si to ujasním. Ovšem jsou i lidé, kteří nejsou schopni se rozhodnout. A zjistil jsem, že není radno si o tom povídat s partnerem nahlas, protože paní před vámi to vyslechne a začne uvažovat, že by to také chtěla, když to tak chválíte a v tu chvíli nastane pro ni dilema, jestli ano nebo ne a kolik. V tu chvíli se celá prodejní akce zastaví. Prodavačky musí mít někdy svatou trpělivost.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
kupkina

očekávám sladkost

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anetadela1

To já ne. Já když je fronta, což se mi za život stalo asi 1× nevýš 2×. Tak nejdřív jdu před frontu a mrknu, co tam mají. Zhruba si vyberu. Nepočítám, kolik za to chci utratit. Spíš si rychle spočítám, kolik nás bude. I pak vezmu radši o 2 zákusky navíc. Skoro většinou si to nechám dát do krabičky, líp se to přenáší.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
lorja

Vy jako zákazník by jste se neměla stresovat obavou,že prodavačku zdržujete.Ona je v zaměstnání a obsluha zákazníka je jednou z jejích pracovních náplní.Za své peníze si máte právo vybrat zboží podle své představy.Asi by si člověk měl předem ujasnit pro koho zákusky chce,kolik by jich mělo být a kolik korun je ochoten za ně zaplatit.
Také mi chvíli trvá,když si mám nějaký zákusek vybrat.Hlavně,když ten co jsem si chtěla koupit nemají a vybírám jiný.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
bizonka

Samozrejme,ze je lepsi vedet a doma si napsat,co bych asi chtela za sladkosti a kolik,myslim,ze kdyz pak reknete prodavacce,ze na to mate urcitou sumu,tak pokud nebude protivna,urcite vam vyjde vstric a poradi.Ale jak rikam,je to v lidech.Tech ochotnych a prijemnych prodavacu ubyva,takze je lepsi napsat si to a spocitat.Hura do cukrarny,hahahaha

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Nakupování