Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vista Service Pack

Ahoj, mám menší problém.. už tak tři měsíce se mi nabízí aktualizace na Windows Vista Service Pack. Aktualizace se mi stáhnout, pak se počítač několikrát restartuje a instaluje, trvá to dlouhou dobu... a nakonec mi to napíše, že aktualizace nebyly nainstalovány. Vůbec nevím, v čem je chyba. A hlavně mám pocit, že od té doby, co se mi tahle aktualizace nabízí, se mi počítač strašně zpomalil.
Pokud mi dokážete někdo poradit, co s tím, budu vám hrozně vděčná.
Díky,

Eva

Předmět Autor Datum
Jsou ty Visty legální? Máš od nich doklad o koupi?
marekdrtic 24.07.2008 14:40
marekdrtic
Mám je legální, koupila jsem předinstalovaný v noťasu..
Ewinna 24.07.2008 14:51
Ewinna
Ano, to je takový žertík od MS. Ještě buďte ráda, že to PC vůbec naběhlo, ne všichni měli takové ště…
Kurt 24.07.2008 14:56
Kurt
Skus si stiahnut ten servicepack rucne, www.microsoft.cz do vyhladavania zadaj vista servicepack, a…
MM.. 24.07.2008 14:56
MM..
Inac moze byt ze to mas zavirene a nejak sa to do toho miesa (pust tam aktualizovany antivirak scan… poslední
vlk56 24.07.2008 16:15
vlk56

Skus si stiahnut ten servicepack rucne, www.microsoft.cz do vyhladavania zadaj vista servicepack, a stiahni si ten balik "pre sietovych expertov" ci jak sa to vola :-) ma to tusim ca. 600MB. Pozor musi to byt presne pre tvoje windows (32bit alebo 64bit, ak nevies tak si to pozri v ovl.panely - system).
A skus to po stiahnuti nainstalovat z toho .exe co si stiahla.

Inac moze byt ze to mas zavirene a nejak sa to do toho miesa (pust tam aktualizovany antivirak scan celeho PC, a superantispyware scan celeho PC), alebo mas spustene nejake "superochranne" programy, skus vsetky dodatocne superochranne programy odinstalovat alebo aspon vypnut ochranu, a pred instalaciou SP vsetky programy pozatvaraj, preistotu povytahuj zbytocnosti z USB (aj modemy apod ak nejake v USB mas), a pocas instalacie preistotu nic s PC nerob.

Inac moze byt ze to mas zavirene a nejak sa to do toho miesa (pust tam aktualizovany antivirak scan celeho PC, a superantispyware scan celeho PC), alebo mas spustene nejake "superochranne" programy, skus vsetky dodatocne superochranne programy odinstalovat alebo aspon vypnut ochranu

Prostě furt to samý dokola. :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru