Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vložení 3D titulků do 3D filmu

Zdravím,

mám takový problém. Mám doma televizi LG 42LM620S, umí dobře přehrávat filmy v 3D, jenže já měl titulky ve 2D takže jsem viděl prd... pak jsem si našel http://www.3dsbs.com/3d-subtitles/57-how-you-can-m ake-3d-subtitle.html kde jsem udělal přesně co chtějí, jenže nastal opět problém, televize nedokázala titulky načíst, zkoušel jsem jak .sub tak .sup (Blu-ray sup). Máte nějaký nápad? Pak mě napadlo vložit je tam natvrdo, jenže nato jsem nedokázal na googlu nic najít kde by se jednalo o 3D titulky do 3D filmu, protože zatím google nic moc neví ani o 3D filmech. Nějaký nápad?

Díky za rady.

Předmět Autor Datum
normalne textove .srt nazvane stejne jak film to nezobrazi? Textovy subor nema s 2D/3D nic spolocne
MM.. 02.05.2013 19:18
MM..
MKVTOOLNIXem otevřeš MKV film, přidáš .sup titulky, konvertuješ do nového souboru, a pak jsou dvě mo… poslední
TNT 03.05.2013 10:00
TNT

MKVTOOLNIXem otevřeš MKV film, přidáš .sup titulky, konvertuješ do nového souboru, a pak jsou dvě možnosti přehrání, nepíšeš o nich, z USBflašky/HDD to by potom neměl být problém přehrát, nebo přes DLNA (po síti) a to nemusí titulky zobrazit (ovlivní to výběr programu mediaserveru v PC)
mám Panasonika 2012 a po síti mám problém přehrát titulky k 3D filmu - televizní přehrávač se tváří že titulky nejsou a to jsou titulky uvnitř MKV (nevěnoval jsem tomu tolik času, 2D filmy to přehrává se SRT či interními titulky bez problémů), s externími titulky SUP si televize vůbec neporadí, přímým připojením disku k televizi problém není, problém asi bude v mediaserveru-aplikaci v PC

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru