Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem VoIP z PDA, falešná identifikace volajícího?

Mějme dva mobilní telefony, tel. A (PDA s Windows Mobile) má SIM od O2 a na ní datový služby. Telefon B má SIM od T-Mobile a hlasovej tarif.

Na PDA se nainstaluje Fring (klient pro VoIP volání), zakoupí se služby např. u fy Mikrotech, nomadické číslo. Při volání z PDAčka na mobil přes VoIP se volanému zobrazí jako identifikace CLIP toto nomadické číslo. Šlo by nějak zařídit, aby se mu místo něj zobrazilo telefonní číslo z mobilu B?

Myšlenka je taková, aby volaný v případě, že bude chtít později volat zpět, použil jako číslo volaného B (místo toho nomadického). Stejně tak v situaci, kdy je nomadické číslo nedostupné (např. mimo signál, neběžící Fring), aby se volající dovolal místo na nomadické číslo na to číslo na SIM kartě B?

Pavel

Předmět Autor Datum
Takhle: teoreticky to možné je. NICMÉNĚ: musí být splněny dvě věci: 1) musí to podporovat VoIP klien…
touchwood 18.10.2009 15:21
touchwood
Ještě to oživím, pokud by někdo věděl. Psal jsem tento dotaz firmě Mikrotech, ale nedostal jsem roz…
Pavel 12.12.2009 13:40
Pavel
Pochybujem že ti vyhovejú, tieto veci s manipulovaním identifikácie budú ošetrovať licenčné podmienk… poslední
Joseph 12.12.2009 14:01
Joseph

Ještě to oživím, pokud by někdo věděl.

Psal jsem tento dotaz firmě Mikrotech, ale nedostal jsem rozumnou odpověď. Spíš něco ve stylu "teď na to nemáme čas, možná vám odpoví technik". Nu, žádná další odpověď už nepřišla.

Pavel

Pochybujem že ti vyhovejú, tieto veci s manipulovaním identifikácie budú ošetrovať licenčné podmienky pre prevádzku telekomunikačného zariadenia. A v tejto oblasti sa to neustále sprísňuje.
Al Kaidá a Bim Ladin číha a číha

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru