Avatar uživatele
Nikuuš

Co pomůže na zánět ?

Včera ráno jsem dostala zánět pochvy.. Opravdu to bolí a na gynekologii mají zavřeno a v lékárně taky. Poraďte prosím nějaký tip jak to nejrychleji zmírnit.. Bolí to hlavně když chodim

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? gagaga před 4006 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Zatím asi nezbude nic jiného než sedací lázeň z odvaru z dubové kůry. Každopádně proti bolesti si vezmi ibalgin. Pokud by to byly močové cesty, tak bych doporučila popíjet urologický čaj.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
beer

Jak si mohu pomoci sama
O kvasinkových infekcích a jejich domácí léčbě kolují různé fámy a babské rady. Snad nejznámější je aplikace bílého jogurtu do okolí zevních rodidel. Tato metoda může být účinná, ale ne pro každou pacientku. Jogurt obsahuje mléčné bakterie, stejné jako jsou ty přirozené poševní, ale pokud je infekce kvasinkami pokročilejšího rázu, samotné mléčné bakterie na boj s kvasinkami nemusí stačit.
Každopádně vyzkoušením této rady nic nezkazíte.
Více zde
http://nemoci­.vitalion.cz/kva­sinkova-infekce-pochvy/

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
zjentek

hodně dobrý na záněty všeobecně (jak vnitřní tak vnější) je heřmánek pravý (kloktat, inhalovat, pít, potírat). A v tomto případě bude dobré udělat si roztok, pít a potírat ,)
Pokud není heřmánek, jako č.2 při zánětu je pak hřebíček, taky roztok ,)
Doplňuji:
hřebíček to zárověň lokálně umrtví, takže bolest nemusí být tolik intenziuvní ..čím koncentrovanější roztok z hřebíčku bude, tím více se potírané místo znecitliví ,)

Upravil/a: zjentek

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
gagaga

Nikuus , a vcera meli take vsude zavreno ? :)
i gynekologie ma pohotovost … ! nez se trapit, zjistete si kam jet a urcite bych tam zajela … a urcite tam bude i lekarna :)
nema cenu cekat ..

před 4006 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
quentos

bydlíte-li ve městě, vždy jedna z lékáren má v určitou dobu pohotovost, tzn. je otevřena i v noci a ve svátek. Jde jen o to zjistit, která :{/>

před 4006 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Zdraví