Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Volant Genius Speed Wheel Force Feedback

Dobrý den, prosil bych o radu. Zmiňovaný volant mi do minulého týdne pracoval v pořádku. Ale najednou začal vypadávat brzdový pedál (chvíli šel a chvíli se zasekl a brzdil), ale asi před 3 dny už vůbec nereaguje v herních zařízeních je osa brzdy v půlce (tedy brzdí a plyn ji ještě přetlačí jenže když jedu nějakej závod tak třeba místo 250 km/h jedu díky ,,kouslé brzdě´´ pouze 180 km/h). Napadlo mě že asi odešel potenciometr v pedálech (na potenciometru je napsáno 100KB-20˚). Má cenu ten potenciometr vyměňovat nebo si mám rovnou koupit nový volant (teď se mi volant moc kupovat nechce). Jestli víte kde bych ten potenciometr mohl koupit, děkuji za rady.

Předmět Autor Datum
Když nechceš kupovat nový volant, možná by stačilo vystříkat odporovou dráhu potenciometru nějakým k… poslední
lesov 28.02.2012 13:35
lesov

Když nechceš kupovat nový volant, možná by stačilo vystříkat odporovou dráhu potenciometru nějakým kontaktolem, zkontrolovat připojení (zkratované vodiče), případně přeinstalovat ovladač a znovu nakalibrovat.
Pokud bys chtěl koupit nový potenciometr, budeš muset zjistit přesné označení a zkusit nějaký obchod s elektronikou a součástkami (Conrad, GM electronic, GES electronic).
PS. Pokud jsi to označení opsal správně a úhel, na kterém se pohybuje jezdec je 20˚, tak to bude asi trochu problém.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru