Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vrzani plastovych balkonovych dveri

Ahoj vsem,
mam plastova okna a aktualne mi zacaly slusne vrzat balkonove dvere.. Chci se jen zeptat (nemam s tim zadne zkusenosti) zda muzu jako u klasickych dveri prizvednout dvere a panty promazat tak jak bylo jiz nekolikrat reseno v diskusi .. Nevim jestli nejsou nejak jinak jeste prichycene a nechci experimentovat ..

moc diky

-plac-

Předmět Autor Datum
Přichycené to není, ale ty dveře jsou příšerně těžké, alespoň já je mám dvoumužné. Vrzat by to neměl…
Rce 27.03.2009 12:40
Rce
Není to náhodou ještě v záruce? Ono se vyplatí těsně před koncem záruky a ta bývá výrazně kratší v p…
čumil_old 27.03.2009 13:12
čumil_old
Souhlasim s předřečníky ;-) pozvěte firmu, která zajišťovala dodávku oken a nechte si projít a seříd…
sHpy00n 27.03.2009 13:50
sHpy00n
a s ní pracují i věškeré výplně otvorů Jo, to jo :-[.
Remca 27.03.2009 13:56
Remca
OK, vsem moc dekuju, zkusim to .. Bohuzel jsme byt kupovali jiz skoro 2 roky zpet a okna tu cerstve… poslední
Plac 28.03.2009 20:21
Plac

Přichycené to není, ale ty dveře jsou příšerně těžké, alespoň já je mám dvoumužné. Vrzat by to nemělo, panty jsou hliníkové. Nezkřížilo se futro? Panty jdou štelovat jak stanově tak výškově. Pod krytkama jsou imbusy na štelování. Jak dlouho ty dveře tam jsou? Někdy si ještě sedají a musí se doštylovat. Promazat panty samozřejmě lze.

Souhlasim s předřečníky ;-) pozvěte firmu, která zajišťovala dodávku oken a nechte si projít a seřídit kompletně všechny okna.
My si vždy necháme na každé stavbě okna těsně před kolaudací doladit i třeba půl roku po jejich osazení. Novostavba je jako živý organismus, sedá si a s ní pracují i věškeré výplně otvorů.

OK, vsem moc dekuju, zkusim to .. Bohuzel jsme byt kupovali jiz skoro 2 roky zpet a okna tu cerstve byla .. ale montovali je do prazdneho bytu, bez dozoru a podle toho to vypadalo .. dneska je to vsechno opravene, ale ty dvere me opravdu iritujou a tezky jsou tedy jako vepr :-) moc diky zkusim se ozvat pres spolecenstvi vlastniku firme a uvidim co z toho vzejde ...

moc vsem dekuju za prispevky ...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru