Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Vstupní bod Skype

Dobrý den,měla bych dotaz též k programu Sype.Aktualizovala jem dle nabídky na monitoru a od té doby,než se mi spustí Skype zároveň s PC,se mi vždy objeví hláška: Vstupní bod procedury NTALPC SENDWAIT RECEIVE PORT,se nepodařilo v dynamicky propojovené knihovně nalézt.Je u toho červené kolečko s bílým křížkem.Ještě to píše, že SKYPE EXE VSTUPNÍ BOD NEBYL NALEZEN.Nikde jsem nenašla,kterak to opravit,snad odinstalací a nainst. nového Skype.Po odkliknutí OK teprve program Skype naběhne.Zároveň mi přestala tisknout tiskárna,píše mi to,že tiskárna je nečinná a že DIRECTORY SERVICE NENÍ AKTUÁLNĚ K DISPOZICI.Nevím,zda toto má nějakou spojitost.Mám ji dobře zapojenou,odinst.jsem ji a nainst,znovu,problém trvá.Omlouvám se za dva dotazy v jednom,snad jsem toto podrobně popsala,foto neumím.Děkuji za všechny odpovědi,hezký den.

Předmět Autor Datum
prolezl bych všechny chyby v prohlížeči událostí, co se opakují po zapnutí. nejde nainstalovat nověj…
lední brtník 01.08.2012 23:26
lední brtník
Dobrý den,prohlížeč událostí jsem našla,je tam aplikace,zabezpečení,systém a IE.Nějaké chyby tam jso…
cucurka 02.08.2012 18:30
cucurka
Ještě bych chtěla podotknout,že používám verzi Service Pack3,to je snad v pořádku,tiskárnu jsem zpro…
cucurka 05.08.2012 17:39
cucurka
Ahoj, údajně by tento problém měl způsobovat konflikt s programem Kies od Samsungu. Pokud ho máš, zk…
M C 15.08.2012 10:02
M C
Ahoj,díky za odpověď,Kies od Samsungu mám,ale neaktualizovala jsem jej.Zkusím to.Jinak tiskárnu jsem… poslední
cucurka 15.08.2012 18:19
cucurka

Dobrý den,prohlížeč událostí jsem našla,je tam aplikace,zabezpečení,systém a IE.Nějaké chyby tam jsou následně bych popsala.Můžete mi,prosím,ještě napsat,jak v tomto prohlížeči událostí poznám při zapnutí PC,které chyby se opakují? Hned se do prohlížeče podívat? Něco pak smazat? Jsem,co se týče PC laik a ráda bych,aby mi PC nějakou dobu k mé plné spokojenosti ještě sloužil.Pokud bych nainst.novější servicepack windous,co tím získám?Starý odinst.?Tiskárnu,jak jsem psala v prvním dotazu, manžel potřebuje do práce na tištění dokumentů a ač jsem nic složitého v PC nedělala,mi tiskárna píše,že: Stav nečinný.
Děkuji za případnou odpověď,posílám omluvu za dlouhý dotaz a přeji hezký zbytek dne.

Ještě bych chtěla podotknout,že používám verzi Service Pack3,to je snad v pořádku,tiskárnu jsem zprovoznila přes Poznámkový blok a také přes Mikrosoft Word pad,snad to píšu dobře.To Skype snad taky zprovozním a tiskárnu zkusím v programu Mkrosoft PowerPoint Wiever.Hezký den.

Ahoj,díky za odpověď,Kies od Samsungu mám,ale neaktualizovala jsem jej.Zkusím to.Jinak tiskárnu jsem zprovoznila.Jen to Skype mi vadí,že to píše:Že vstupní bod nebyl nalezen.Je zajímavé,že to píše i synovi na PC,ač ten program Kies od Samsungu na svém PC nemá.Hezký den.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru