Avatar uživatele
Lgee

Vybírají „miss“ opilí lidé?

80% těch „missek“ jsou úplně hnusný,10% stojí za pohled, 10% hezkých, ale jinak jsou hnusný… Takový tuctovky,kdo to vybírá, opilý lidé po 10 vodkach? 😁

Ne hezký mi přijdou normální holky na kterých není líčení vidět (neviditelné), ne tyhle barevný zrudicky 😁, ta jedna je úplná zrůda s make-upem a když má jen neviditelný makeup tak je docela hezká

Upravil/a: annas

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Kepler před 2695 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Někdy mi to tak přijde. Jak se můžou někomu líbit anorektické tyčky o výšce plotu kolem nápravného zařízení? Pravda, po deseti pivech se mi líbila každá servírka.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Mc Merkurion

… holt, každej má jinej vkus, ostatním se třeba tvoje krásky jeví jako zrůdy …

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Je to patetické, tak jako další odvětví např. udílení oskarů, slavík, superstar atd..
Prolezlé nezdravými normami, předsudky a zaostalostí systému hodnocení. K tomu často hodnotí směs starších lidí, kteří mají konzervativní a omezený výběr, který je výsledkem už předpřipravené dohody. Korupce, prestiž, peníze a dnešní doba z toho dělá to co to je. Povrchní zbytečnost. Až vyhraje miss typu krev a mlíko s pořádným sexy zadkem a velkými prsy co nebude jako hubená jak noha vrabce, tak dám na modlení. Dát si 10 vodek, tak si ty načančaný tyčky pletu s kostrama a mumiema. :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dubraro

Není to vyloučeno. Natáčení je náročné… 🙂
Že je předem rozhodnuto, to se obecně ví, již několikrát se proláklo jméno vítězky několik dnů před finále.
Že se přinejmenším do jisté míry rozhoduje na bílém plátně, je taky vysoce pravděpodobné.
Zajímavý je vývoj „rozměrů“ uchazeček. Již v 50.-60. letech se ustálil názor, že dokonalé ženské tělo má míry okolo 90 – 60 – 90 cm a váhu 55 kg. Jenže tehdejší missky měřily metr šedesát a dnešní o třicet cm víc. Tehdy to byly dokonale vyvinuté ženy, dnes vyhubliny s umělýma prsama, aby na nich bylo aspoň něco ženského.
Pokrok nezastavíš…
Naštěstí představy o ženské kráse jsou velmi různé, takže vyhubliny i baculky najdou své příznivce. Stačí se podívat na stránky erotických privátů, jak rozmanité ženy tam jsou. Tam se rozhoduje poctivě, vlastními penězi, a ta, kterou by muži nenavštěvovali, by z nabídky rychle vypadla.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Lamalam

Porota o ničem nerozhoduje a klidně může být namol. Ta je tam pouze pro vytvoření iluze, že se jedná o soutěž. Rozhodnuto je předem na základě požadavků sponzorů.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Mc Merkurion

Kepler … v tom s tebou souhlasim, ale předpokládal jsem názor ohledně mejkapu a taky byl doplněn …

před 2695 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Kepler

No jo, souložení s kostrama a s následkem modřin jsem se odjakživa vyhýbal. A ještě pak vypadat jako klaun od těch šminek…

před 2695 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek