Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vymazani cele emailove schranky

Dobry den,

mam nekolik emailovych schranek na seznamu, vcera jsem se po delsi dobe do jedne z nich nalogovala, a ono mi to napsalo, vitejte novy uzivateli, ulozte si sva nastaveni. Vse ostatni bylo pryc.
Jedine, co si ten email pamatoval, bylo me jmeno, ktere jsem tam tehdy pri zakladani ulozila (zakladala jsem ho pred nekolika lety), odeslane 0, prijate 0, rozepsane 0, kos prazdny, jediny email od seznamu: Vitejte novy uzivateli.
Ono si to zrejme myslelo, ze jsem tu schranku zrovna zalozila, je tohle vubec mozne? Mohu nekde vsechna tato data dostat zpet? Je to pro me velmi dulezte, mela jsem tam nekolik tisic emailu a nektere byly velmi dulezite.
Vubec nechapu, proc se to stalo, zadne nastaveni jsem nepredelavala, jen jsem zadala jmeno a heslo a tohle se stalo. Ostatni me emailove adresy jsou zcela v poradku...
Stalo se nekomu neco podobneho? Nebo nevite nekdo jak bych takovyhle problem mohla resit...?

Predem dekuji vsem za odpovedi

Předmět Autor Datum
Ptej se na Seznamu, je tam přece Nápověda a kontakt. Kdyby ty zprávy byly tak hrozně důležité, jist…
karel 15.01.2011 10:07
karel
nikdy jsem zalohovani nedelala, nejsem moc zbehla v pocitacich. Vubec by me nenapadlo, ze by mi emai…
ztracena emailova ad 15.01.2011 10:54
ztracena emailova ad
co znamená po delsi dobe ? Z podmínek Seznam.cz Provozovatel si vyhrazuje právo ze systému Služb…
jirka44 15.01.2011 10:21
jirka44
nevim presne jak dlouho... je mozne ze to byl jiz pulrok, ale pokud mi zrusili mail, tak proc porad…
ztracena emailova ad 15.01.2011 10:58
ztracena emailova ad
Protoze kapacita serveroveho uloziste je omezena. Takze Seznam to resi tak, ze pokud pul roku schran… poslední
Jan Fiala 15.01.2011 12:48
Jan Fiala
Cokoliv, co nemáš po ruce přímo na disku a nemáš to zazálohované, může kdykoliv zmizet. Upřímně řeče…
marekdrtic 15.01.2011 10:36
marekdrtic

nikdy jsem zalohovani nedelala, nejsem moc zbehla v pocitacich. Vubec by me nenapadlo, ze by mi emaily mohly zmizet, jedine co delam, ze obsah pocitace davam na externi disk, protoze to vim, ze data z pocitace se muzou ztratit, uz se mi to jednou stalo, ale nevadilo to, protoze jsem vse mela na tom disku...

Protoze kapacita serveroveho uloziste je omezena. Takze Seznam to resi tak, ze pokud pul roku schranku nevyuzivas, tak proste uvolni misto, ktere schranka zabira.
Pokud mas takovych schranek vic, je nejjednosussi nechat si je vsehcny presmerovat na schranku, kterou pouzivas. Pak bys dostala mail, ze pokud se neprihlasis, bude tva schranka zrusena.
Seznam nerusi tve prihlasovaci udaje, ale pouze schranku, protoze prihlasovaci udaje se pouzivaji pro vic veci nez jen pro schranku

Cokoliv, co nemáš po ruce přímo na disku a nemáš to zazálohované, může kdykoliv zmizet. Upřímně řečeno si myslím, že i kdybys zaplatila veškerou práci spojenou s obnovou dat (beztak to už bude asi přepsaný datama jinejch lidí), jen kvůli tobě si nikdo nebude přidělávat takovýhle problémy. Zvláště, když mají v podmínkách užití uvedeno, že mají právo schránku vymazat. Bohužel, svoje emaily asi už nikdy neuvidíš.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru