Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vypalovací program na windows 7

Ahoj.Kdysi se mi sekl počítač tolik,že jsem ho musel přeinstalovat z originální visty jsem přestoupila na windows 7.Problém je že nemám vypalovací program a nutně bych ho potřeboval ale peníze na zakoupení také nejsou.Chtěl bych si z internetu stáhnout nějaký vypalovací program,který je v češtině a dělá funkce-vypalování DVD,CD,kopírování atd....Můžete mi nějaký doporučit?Stáhl jsem si Nero 10 jenže pak jsem potřeboval licenční klíč který jsem nenašel.Pak jsem měl nero 9 tam jsem sice klíč našel ale když jsem začal vypalovat,nastal problém.Prostě jsem si vybral fotky,které jsem chtěl pak se napsalo že je to vypálené.Jsem byl štasten pak jsem to chtěl ukázat kamarádům jenže Dvdičko bylo prázdné.....Znovu sem to zapl na svém pc ale fotky se tam zobrazili a navíc už na to nejde nic vypálit...Proto bych tedy chtěl pomoct a poradit jaký je nejlepší,jednoduchý program k vypalování.Jsem levák na počítače proto se v tom i moc nevyznám :D Děkuji

Předmět Autor Datum
cd burner xp download
MM_tank 23.06.2011 17:00
MM_tank
také Ashampoo Burning Studio http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/vypalovani _cd/ashampoo-burning…
Niko Bellic 23.06.2011 17:02
Niko Bellic
takže jednoduchý... systém umí vypalovat i bez nějakého programu- vrazíš tam placku, otevřeš průzku…
kmochna 23.06.2011 17:59
kmochna
Fakt čmoudí! Ježiš, to nemá chybu :-D! Díky za tip.
mif 23.06.2011 18:04
mif
já vim. :-) on si to každý instaluje kvůli čmoudu, ne co umí.:)) poslední
kmochna 23.06.2011 18:23
kmochna

takže jednoduchý...

systém umí vypalovat i bez nějakého programu- vrazíš tam placku, otevřeš průzkumníka- tlačítko vypálit tam ječí všude, finalizuješ- nic jednoduššího neznám.

pokud to kamarádům nešlo prohlédnout (patrně nějaká dvd krabička), znamená to, že neumí zobrazit daný typ souboru (krabičky vesměs umí jpg a nic víc), disk nebyl finalizován (uzavřen). to můžeš vyřešit vytvořením dvd videa. opět se nemusí nic krást. dáš start, napíšeš dvd maker a vytvoříš.

pokud ausgerecht trváš na programu alá nero, vyzkoušej infrarecorder infrarecorder.org má to i tu blbost, že při vypalování čmoudí watch :-D

pokud si chceš počíst o vypalování systémem, zapni si nápovědu a zadej slovo vypalování- je to tam srozumitelně vysvětleno.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru