Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vypalování mi nejde

Zdravím
Mám problém: po odvirování servisním technikem tak my nejde vypalování s Nero StartSmart Essentials mechanika : HL-DT-ST DVD-RAM GH22LP20 které my až doposud šlo díky

Předmět Autor Datum
Tak ten program přeinstaluj. Při odvirovávání se mohla poškodit nějaká součást programu. Také můžeš…
Kráťa 01.09.2010 14:48
Kráťa
Otázka 1 jak zapojit funkci pro automatické přehrávaní? to znamená prve když jsem tam dal DVD nebo C…
Víťa 01.09.2010 17:13
Víťa
ad 1) To je velmi tezka odpoved, jejiz reseni nezna ani Google.. . PS: Co myslis, proc je automati…
gd 01.09.2010 17:41
gd
Tak už jsem to našel Googlu ten postup bylo to vypnuté to se myslím nebo doufám projeví až po restar… poslední
Víťa 01.09.2010 17:58
Víťa

Tak ten program přeinstaluj. Při odvirovávání se mohla poškodit nějaká součást programu. Také můžeš zkusit některý z free (zdarma) programů na pálení, například http://www.slunecnice.cz/sw/ashampoo-burning-studi o-free/.
Že je to programem pouze odhaduji. Píšeš pouze "nejde". Něco nemusí jít z mnoha důvodů. Někdo ti usekl ruku při odvirovávání a druhou neumíš klikat, netočí se mechanika a ani nečte CD, máš rozbitou myš či klávesnici, nemáš zaplý monitor, někdo sedí u počítače a nechce tě pustit...
Nevidíme k tobě. Nepiš tedy "nejde", ale napiš co děláš, co se stane, případně jestli se něco vypíše na monitoru, doslova to sem přepiš.

Otázka 1 jak zapojit funkci pro automatické přehrávaní? to znamená prve když jsem tam dal DVD nebo CD tak mi to zobrazilo co s tím dělat, teď mi to nedělá teď si uvědomuji že mě to nedělá taky když tam dám flešku taky nic se nezobrazí, a k tomu vypalování bliká led dioda mechaniky a když chci vysunout tak neposlouchá vysune se to nenadále tak pro zatím díky.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru