Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vypnutí pc při instalaci

Zdravím, při prvním zapnutí nového notebooku - při jeho instalaci, se nechtěně počítač vypnul (byl bez baterie, jen v zásuvce, chtěla jsem se na něj podívat a baterii nabít až potom přes noc, ale ačkoli byl kabel dobře zapojen-nějak se prostě notebook vypl).
A tak bych se chtěla zeptat - nevíte, co při takovém přerušení téhle prvotní instalace hrozí? Po opětovném zapnutí pc instalace běžela dál a vše se zdá ok...
Předem děkuji za odpověď-čeho bych se mohla obávat...

Předmět Autor Datum
Jaké hnutí mysli tě vedlo k instalaci OS na nový NTB bez baterky? Preinstalovaný SW předpokládá komp…
mif 25.05.2012 21:04
mif
Jak jsem řekla, vedlo mě k tomu hloupá zvědavost jaký ten nový ntb asi je, a jelikož jsem si přečetl…
L-i-l-y 25.05.2012 22:19
L-i-l-y
To sa neda tvrdit nabeton, ale nemali by byt ziadne problemy ptz NTFS suborovy system rozchodi aj vy…
MM.. 25.05.2012 22:26
MM..
Děkuji za odpověď, která mě i uklidnila:-) Pry se mohl vypnout díky tomu, že ten nový konektor je pr… poslední
L-i-l-y 25.05.2012 22:50
L-i-l-y

Jaké hnutí mysli tě vedlo k instalaci OS na nový NTB bez baterky? Preinstalovaný SW předpokládá kompletní počítadlo, tedy včetně akubloku. Je jen správné, že instalátor proces přerušil - po vložení baterie instalace pokračuje?

Jak jsem řekla, vedlo mě k tomu hloupá zvědavost jaký ten nový ntb asi je, a jelikož jsem si přečetla, že baterie se má napoprvé nabíjet 8 hodin s vypnutým noťasem, tak jsem se na něj chtěla podívat. Ale jelikož jsem nevěděla, že při prvním spuštění se sama spustí ta instalace, tak jsem byla neopatrná... Vůbec jsem nevěděla že k tomu musí být baterie - nenapadlo by mě že s tím má něco společného při instalování ( kterém jsem ani nevěděla že příjde :-)... Takže poté, co jsem ho zapla znovu (opět bez baterie), tak instalace pokračovala a vše se spustilo jak mělo... Akorát snad teda nenastanou problémy při užívání později?

Děkuji za odpověď, která mě i uklidnila:-) Pry se mohl vypnout díky tomu, že ten nový konektor je prý ještě z výroby něčím "potažený" nebo co, že než se "ošoupe", může se stát, že nachvíli vypadává...já nevím... Snad teda bude šlapat i po vypnutí na tvrdo, děkuji za odpovědi...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru