Avatar uživatele
anonym

Vyrábějí se nějaké všestranné multivitamíny i v sypké formě?

Aby měl velké množství vitamínu a také se mohl ve formě prášku dát rozpustit do vody? Jde mi o lepší vstřebatelnost organismem, než která je ve formě tablet.

Ve formě klasických tablet záleží jak dobře může fungovat jeho vstřebávání a celková účinnost? Kde je ta jistota, že se nejedná z větší části o placebo? Pestrou travou to bohužel kvůli špatnému trávení s celiakií a chybějícím enzymem v játrech nedoženu. Z vícero druhů zeleniny a ovoce mi není dobře a zvracím je.

Kupuji tento, který není zrovna levný za cenu ± 300Kč a je tam 100 tablet, ale zase neberu to každý den, ale třeba obden a někdy to vynechám i více dní, ale zase na zdraví nechci šetřit, protože člověk má jenom jedno.

http://www.le­karna.cz/multi­vitamin-mineraly-zensen-echinacea-q10-tbl-100/

Užití
Určeno jako doplněk stravy. Vysoce účinný multivitamín s minerálem a se sibiřským ženšenem, echinaceou a koenzymem O10 obsahuje vitamíny, minerály a stopové prvky. Jejich vyvážený příjem prospívá dobrému zdraví. V kombinaci se sibiřským ženšenem, echinaceou a koenzymem 010 dodávají tělu vitalitu a podporují obranyschopnost organismu.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 2832 dny Sledovat Nahlásit



Otázka ještě nemá žádnou odpověď.



Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek