Avatar uživatele
anonym

Vyrábějí se plastové korby na zakázku?

Mám takovýto vozík na kolo viz obrázek. Ovšem ta korba v něm má zúžený profil směrem ke dnu korby (je to i vidět), který zamezuje uložení krabic, které by se do něj věšly pokud by to mělo stejný rozměr dna jako to má rozměr u vrchu korby, která je lehce oddělatelná bez jištění. Zhotovili by mě nějakou podobnou někde na zakázku? Dal bych jim rozměry. Vyška stejná, šířka podle vrchní části a hloubka také podle vrchní části.

Vozík za kolo stojí ± 2000 a tak kolik by mě mohla stát náhradní korba? Kde takové věci dělají?

Zajímavá 0 před 2781 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Lamalam

Pokud bys netrval na plastové korbičce, tak by ti mohl pomoci truhlář nebo klempíř. Ve specializované firmě by ti plastový výlisek na míru jistě udělali, ale cena bude nehorázná.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
mosoj

Na výlisek zapoměň. Stálo by to majlant.
Nicméně z PP desek ti to svaří každá firma, která pracuje s PP. Nebude to oblé , ale hranaté. To ale chceš.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Dochy

Souhlas s Lamou. Cena za výrobu vstřikovacích forem byla v době kdy jsem k tomu přičichl (a pro podstatně menší a jednodušší výrobek) řádově 50–70 tisíc kč. Pro kusovou výrobu je vhodnější použít jiné řešení.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Určitě by to šlo vyrobit. Takovéto tvary se však v kolmé podobě víceméně nedělají. Bylo by to technologicky velmi náročné, dostávat takový výrobek z formy.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dubraro

Firma, která vyrábí lepené či svařované plastové nádrže, by určitě dokázala vyrobit i takovouto krabici s kolmými stěnami. Ale raději bych to nechal udělat klempířskou metodou, z pozinkovaného plechu spojeného letováním.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek