Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vyskakovací okno na webu

Zdravím,
rád bych umístil na jeden web vyskakovací okno a bohužel se mi nedaří najít správný html kod. Nemáte nějaké tipy ?
Předem bych chtěl říci, že stránka není vytvořená přes Wordpress, ale je to přes Webnode.

Vyskakovací okno by mělo vypadat tak, že pokud člověk přijde na web, tak se mu otevře takový rámeček, kde bude text s odkazem a může tedy kliknout na text s odkazem a přesměrovat se a nebo škrtnout rámeček a pokračovat ve čtení webu.
Jde o to, aby bylo možné upozornit návštěvníky v případě důležitých aktualit.

Nejlepší by bylo, aby se to každému návštěvníkovi ukázalo třeba pouze jednou, tedy vše by se uložilo do Cokie, ale to zase není tak důležité. Jde o to, aby to zbytečně nerušilo.

Mám vytvořený tento html kod, kde se okno zobrazí, ale z nějakého důvodu když návštěvník klikne na křížek, tak se ukáže jen text stránky na kterou přišel, ale neukáže se vůbec menu, což nevím proč tomu tak je..

Díky za rady a pokud máte nějaké html kody, které by se dali takto použít, tak by byl rád..

Vzor html, které je v pohodě, ale po odškrtnutí se neukáže menu.

<style type="text/css"> * html #exestylepopupdiv {position:absolute;} #exestylepopupdiv {z-index: 999999;display:block; top:0px; left:0px; width:100%; height:100%; position:fixed; background-image:url('https://lh3.googleusercontent.com/-rUv4L_9nz-8/T9s fSSJaZNI/AAAAAAAACf0/ETEgFKt-rR4/s128/exeideasopac ity0.5.png');margin:0; overflow-y:auto;} #exestylepopup {background-color: #fff; overflow:none;} .exestylepopup {width:400px; height:300px; position:fixed; top:50%; left:50%; margin-top:-150px; margin-left:-200px;} </style> <div id="exestylepopupdiv"> <div id="exestylepopup" class="exestylepopup"> <center style="color:#000;cursor:pointer;float:right;margi n-right:-20px;margin-top:-20px;" onmouseup="document.getElementById('exestylepopupd iv').style.display='none'"> <img src="https://lh6.googleusercontent.com/-uSW_8HWcJII/T9s hJ_kvWwI/AAAAAAAACgI/9xs1KMJtUtc/s40/exeideasclose .png"/> </center> <b><font size="5"><span style="color: red;">Právě jsme spustili nový web. </span> <br>Věříme, že tento nový web se Vám bude líbit.</b><a href="www.seznam.cz" target="_blank"><b> <br>Kliknětě zde a podívejte se na nový web</font><br></b></a>

Předmět Autor Datum
- vyskakovací okno je podobne zákerná záležitosť jak vyskakovací núž, odporné svinstvo - kľúčovou vl… poslední
Joseph 30.11.2013 12:12
Joseph

- vyskakovací okno je podobne zákerná záležitosť jak vyskakovací núž, odporné svinstvo
- kľúčovou vlastnosťou ktorá pred rokmi masovo rozšírila Firefox, bolo že na rozdiel od Exploreru, zozstreluje vyskakovací okna ...

toto info ti poskytujem aby si sa dostal kúsok do obrazu ....

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru