Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Vytuhnutí prohlížeče IE8/Firefox3.5.7 při pokusu o přehrání jakéhokoliv rádia.

Máte někdo prosím ponětí, kde by mohl být zakopaný pes? Mam notebook Toshiba qosmio F-50 125, visty32 home premium, a nikdy se mi nepodařilo přehrát jakékoliv rádio. I při vrácení na tovární nastavení vždy prohlížeč zbledne a zahlásí, že aplikace přestala pracovat(IE7/IE8/Firefox2.5/Firefox3.5). Při jejím restartování nastane totéž. Nerozhoduje zda je nainstalovaný nějaký antivir(AVG,Avast,Avira) a zapnutý firewall. Videa přehraji. Nenašel jsem jediné rádio, které bych přehrál. Ovladače komponentů jsou aktualizovány, jak jen to kompatabilita s Toshibou dovolí.
Děkuji za pomoc.

Předmět Autor Datum
Tenhle problém jsem taky zoufale řešil, a když nepomohla ani čistá instalace OS, byl jsem na pokraji…
Jake Buchar 30.01.2010 09:41
Jake Buchar
Děkuji, pomohlo to. Jen by mne zajímalo, jak jsi na to přišel... to mi hlava nebere :-D
ateista 31.01.2010 09:52
ateista
jde o filtr z obskurního bsplayeru, možná i jiných codec packů. na netu většinou doporučují knihovnu… poslední
lední brtník 31.01.2010 11:14
lední brtník
Instaloval si tam nejake codecpacky? Tak ich zas odinstaluj. Jake si tam instaloval do toho PC prehr…
MM.. 30.01.2010 16:20
MM..

Tenhle problém jsem taky zoufale řešil, a když nepomohla ani čistá instalace OS, byl jsem na pokraji zoufalství a přemejšlel o oprátkách. Nakonec to vyřešilo přejmenování souboru
"C:\windows\system32\mmswitch.ax" na "C:\windows\system32\mmswitch.ax.old" . Pak mi sice bylo ještě hůř, dělal jsem na tom takřka dva dny v kuse, ale aspoň bylo po problému. Nevím, jestli to pomůže, ale proč to nezkusit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru