Avatar uživatele
Dismas

Vzpomenete na 26. výročí války v Perském zálivu?

A na všechny chrabré irácké vojáky, kteří padli v nevyrovnaném boji proti zemi, která jejich vlast ekonomicky poškozovala a jejichž likvidace byla pečlivě, poprvé v historii monitorována televizí?

Zajímavá 0 před 2839 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Ano, vzpomínám, ale ne na irácké vojáky , ale na naše vojáky a na vozy V3S, jak se jim američani smáli a pak zůstali s otevřenou pusou co všechno tyto vozy umí, co neuměly jejich auta.
Zrovna tak vzpomínám jak byli američani s pusou dokořán jak si naši vojáci dokázali se vším poradit.Američani když neměli ten svůj servis, tak neuměli nic.
Naši vojáci dokázali improvizovat a z ničeho vyrobit něco.
Zkrátka byli vychovaní v socialismu kdežto kapitalističtí vojáci neuměli bez servisu ani vystřelit.
A to nemluvím o tom jak všem spadli čelisti když naši ukázali a dokázali co umějí v chemických útocích ( starší článek na netu…Protichemická jednotka už před 20 lety dokázala, že čeští vojáci patří k nejlepším).
Takže stále opakuji…co jsi se v socialismu naučil tak v kapitalismu jako když najdeš…zlaté české ručičky už v kapitalismu nejsou, jsou jen cvičené opice v zahraničních montovnách.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Emefej

Vzpomenu si, byl jsem tam.

Lahny – já byl jako příslušník 1. odřadu SPCHJ od 8.2.1991 na základně Chalída. V3S jsme tam měli jenom jednu a nikdo se jí nesmál. Kde jsi sloužil ty???

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

To bych musel vzpomínat na nějaké lidi téměř každý den a nic jiného nedělat.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

pro Emefej
Já jsem tam nesloužil, ale poslouchal jsem v televizi besedy s těmito vojáky, kteří to vypravovali ( možná lhali, ale já to neumím posoudit).A dokážu hledat na netu, takže si nějakéčlánky i přečtu( úryvek za článku..„Naše armáda byla v té době velice dobře vycvičená. Zjistili jsme to, když jsme se připravovali společně před samotnými bojovými operacemi s americkými či francouzskými speciálními jednotkami. Naši vojáci, i ti záklaďáci, na tom byli kolikrát lépe, než profesionálové,“ hrdě vzpomíná Petr Poledník).
Takže proč pomlouvat komunisty když jsme v mnohém předčili i Západ.

před 2839 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Dismas

lahny: Nouze naučila Dalibora houslím. Vrátíme proto zpět nouzi?

před 2839 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Lepší by to bylo, protože národ hloupne.Po revoluci byl nějaký výzkum a zjistilo se, že naši deváťáci toho umějí a znají více než američtí studenti ze středních škol.
A po 25 ti letech doháníme v tomto Ameriku,naši žáci začínají být stejně hloupí jako ti američtí.Akorát jsme je nedohnali v zabíjení studentů ve škole.
A jestli jsi to nepochopil jedině když je nouze, tak lidi vymýšlejí co kde jak zlepšit aby bylo lépe.V dobách hojnosti společnost stagnuje.
A zrovna jsi ještě nepochopil, že nyní je náš národ převychováván na cvičené opice v zahraničních montovnách kde není potřeba nějaká inovace, ale lidi co dělají za menší peníze než lidi v těch domácích zahraničních firmách.

před 2839 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Dismas

To je tím, že ve jménu všeobecné rovnosti (což je levičácké) byla spuštěna inkluze, takže geniální teď chodí do jedné třídy s dementy a cikáňaty.

před 2839 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Ale ta inkluze byla spuštěna až v době této vlády.
Hloupí studenti jsou už od dob co se upustilo od socialistického školství.
Copak to nevidíš, že dneska berou na střední a vysoké školy žáky, kteří by v dobách socialismu mohli dělat akorát zedníky.
Dneska ta není o tom co kdo umí,ale aby škola měla co nejvíce studentů a brala dotace na žáka.
To je na jedné straně a na druhé straně se berou studenti od bohatých rodičů, aby tito rodiče sponzorovali tuto školu i když ty jejich děti jsou hloupí.
Zkrátka vždy a všude jsou na prvním místě peníze a ne vědomosti.

před 2839 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek