Avatar uživatele
anonym

Václav Havel hluboce opovrhoval lidmi, kteří chodí do práce, budují své štěstí, mají děti a touží po klidném životě?

Zdroj: http://blokpro­tiislamizaci.cz/a­qualan-cestlice-aquapark-podle-prava-saria/

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? zjentek, Ušel ventil před 2126 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
zjentek

Jenže v článku se také píše, že „zahalená žena je cudná a odhalená nestyda“… a na tom (stejně jako v citaci tvořící tvou otázku) také není nic k nepochopení, pokud tedy čoek není antiislamista, žejo. Není nic nad slunce jasnějšího, nežli: ZAHALENÁ ŽENA JE CUDNÁ A ODHALENÁ NESTYDA! (Někdo ve 21. století nechápe?;)

Ať je to jak chce, lidé, kteří chodí do práce, budují své štěstí a mají děti, budou PO KLIDNÉM ŽIVOTĚ po celý svůj život JEN TOUŽIT. (A teď nevím, jestli TAKTO zavedenej systém určilo nějaký náboženství, nicméně takhle formulovaný mně to přijde fér. ;)

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Ušel ventil

Václav Havel hluboce opovrhoval lidmi, kteří chodí do práce, budují své štěstí, mají děti a touží po klidném životě?
Asi ano ,
Venca flaška vyrůstal a žil celý život v milionářské rodině a obklopen miliony a flaškama byl celkem odtržen od reality obyčejných lidí ,a sám říkal --

V dětství jsem se těšil rozmanitým výhodám a výsadám. Měl jsem vychovatelku, měli jsme kuchařku, služebnou, zahradníka, šoféra. A to vše vytvářelo mezi mnou a mým okolím sociální přehradu…“

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kryšpín

Podle pamětníků byl Václav Havel dobrý mluvka slibotechna, měl iluze o slušném kapitalismu v rozvojové zemi, kde se ihned bezohledně ke žlabu dostali veksláci, rudoši, prekábátnici, Husákovi potomci a další dravci, podobné pobláznění bez právního základu provedl Dubček v roce 1968 a jeho parta, která podepsala okupaci a ještě po padesáti letech je tady stádo, které si není schopno uvědomit, kam nás soudruh Slovák Dubček dovedl a davájí vinu Sovětům a nikoliv soudruhu Dubčekovi.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek