Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vícekrát příchozí tytéž e-mailové zprávy

Tohle je má pošta, netuším, čím by to mohlo být, takže vkládám sem, v přesvědčení, že někdo budete vědět.
Kráťa

Ahoj Kráťo, přijímám poštovní zprávy v programu Windows mail.Zprávy přijímám přes tiscali a odesílám přes místního správce WIFI cestou.Poraď prosím jak nastavit poštu aby mi jedna stejná zpráva nechodila třeba desetkrát.Předem děkuji za radu a jsem s pozdravem.Vašek.
------------------
Ahoj Vašku,
abych pravdu řekl, vůbec nechápu oč jde. Jaká zpráva odkud kam chodí? Nemáš na Tiscali nějaký filtr, aby se kamsi poslala kopie přijatých, nebo ve Windows Mail, aby se rozeslala kopie? Fakt vůbec netuším, co se ti kam posílá.
Kráťa
------------------
Ahoj Kráto,otevřu si poštu ve Windows Mail a zpráva od kamaráda např.Jdem na pivo, mi přijde třeba desetkrát.Vymažu ji a odhlásím se z pošty.Při opětovném přihlášení přijde ta samá zpráva třeba pětkrát.
------------------
Ahoj Vašku,
ta zpráva je pouze jedna, čili se musí nějak přeposílat kopie či tak něco. Pokud se totiž zpráva stáhne ze schránky, tak se prostě stáhne a z doručené pošty (na Tiscali) zmizí.
Napadá mě, jestli nemáš na Tiscali v nastavení něco jako "zachovat kopii zprávy ve složce doručená pošta", nebo nějaký filtr, aby se přeposlala zpráva kamsi a vlastně přijde znovu ona kopie. Nemohu se na Tiscali podívat, jak to tam mají, nemám na Tiscali účet.
Nikdy jsem se s něčím takovým nesetkal a tvůj dotaz jsem vložil u nás v poradně. Sleduj toto vlákno a případně tam i reaguj na doplňující dotazy. Jeden mám hned i já. Dělá to úplně u všech zpráv (to by bylo tím nastavením - asi), nebo pouze u některých zpráv s třeba stejným předmětem, nebo jen u zpráv z nějaké jedné adresy?
Kráťa

Předmět Autor Datum
Jak píše Kráťa, podíval bych se všude(Windows mail,tiscali,...) do nastavení filrtů. Někde tam bude… poslední
ERASER 28.09.2011 13:57
ERASER

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru