prvne jsem se spatne vyjadril potrebuji flambovat ne pred hostem a servis a vydej pokrmu je od hosta natolik vzdalen ze klasickym destilatem to nedavam plamen rychle pohasne pote co se odpari alkohol proto zhanim nejakou pastu co je vice trvajici. kde ji mam kmnpit dekujju.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5215 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
ale vzdyt flambovani je kratky proces.. Jinak restaurace se nechavaji zavazet od spec.gastro velkoobchodu,tak si vemte jejich nabidkovy katalog a tam urco neco bude
0
před 5215 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1680 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 625 | |
da ny | 587 | |
zjentek | 564 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |