Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Mc Merkurion

… on tomu někdo dokáže věřit?

2 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?ivzez, gecco Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
orwell

Vím a vím taky něco o HAARP. Otázka je, kolik je v tom pravdy a kolik lži. Rozhodně bych se tomu nesmál a nezlehčoval to. Jednou se možná budeme dost divit (jestli vůbec bude nějaké jednou, situace je dost napjatá). Jak už jsem zde jednou kdysi napsal, nejlépe schovaná pravda je v kupě lží.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Smode

Nevím, nečetl jsem do konce, ale vím jedno: nějakých 15 let mívám období trvající průměrně týden, kdy se v noci více potím a na krčních mandlích cítím jakoby mi měla začít angína. Ovšem nikdy nezačne a za pár dní vše odezní. Velmi mě to po několikátém opakování zarazilo protože jsem něco takového opravdu nikdy neměl. Připisoval jsem to úplně všemu(stres, málo pohybu, přepracování, nachlazení atd atd atd.) a nikdy se souvislost s ničím nepotvrdila. Až jsem si náhodou po deseti letech všiml (vždy jsem rád ve dne i v noci pozoroval oblohu), že mám tyto stavy naprosto VŽDY když jsou odpoledne na obloze doslova šachovnice bílých stop po letadlech. Podotýkám že nevěřím na žádné pseudoteorie, konspirace a podobné nesmysly a sám jsem si zpočátku nalhával že to s tím určitě nesouvisí. Jenže: to co jsem napsal platí! Takže to mám opravdu věřit že na tomhle vůbec nic není?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ten který je

Ani jsem to nedočetl do konce.:-) Opravdu jste přesvědčen že žádný z pilotů včetně osob do takové akce zasvěcených by si nepustil časem pusu na špacír?
Daleko nepochopitené věci se spíše odehrávají ve vysoké politice,kdy bílá je černá,kruh je čtverec a pravda je lež.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ivzez

Souhlasím s McMerkurionem:
Nikdo, kdo v hlavě nemá místo mozku piliny, nemůže takovým ******** věřit.

Lidi, vzpamatujte se!!

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
hapiky

Něco shnilého se v těch kruzích děje dlouho, otázka je kam až sahá pravda a co jsou konspirační teorie, či přátelství k Putinovému Rusku.

před 2667 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek