Avatar uživatele
zjentek

Víte, že jakákoliv detoxikace vám nijak nepomůže?

Jediný možný způsob detoxu je neintoxikovat organismus.

https://relax­.lidovky.cz/co­rriere-della-sera-detoxikacni-kury-jsou-zbytecne-az-skodlive-psj-/zdravi.aspx?c=A161106­_200512_ln-zdravi_ele

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Drap, lota před 2360 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Nevím a ani mě to nijak nevadí.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
ivzez

Vím, dávno.
Ostatní detoxikace je jenom detoxikací peněženky od peněz.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
lota

A nedá se tedy tomu „neintoxikovat organismus“ říkat detox? Prostě člověk omezí škodliviny v jídelníčku. Nnebo mám věřit/doufat, že všichni jíme jenom všechno naprosto neškodlivé, čisté, přírodní, že nám ty umělé přísady, konzervanty, aditiva opravdu neškodí?
Nechci se přít, každý má svůj názor, ale já na očistu věřím, věřím, že třeba ta křesťanská masopustní tradice má nějaký smysl nebo jogínská očista… https://www.pro­detox.cz/jogin­ska-ocista/
No a když už ten jídelníček kvůli očistě omezím, začnu přemýšlet, jestli se ta očista nedá nějak podpořit. To, že třeba kopřiva čistí krev snad ví každý, ne?
A to nejde zdaleka jenom o detoxikaci jako detoxikaci střev a zažívání. Co potom taková detoxikace plic https://www.slim­ming.cz/detoxi­kace-plic/ – speciální cvičení, které podpoří dýchání, bylinky – třeba eukalyptus, který protáhne každého – i zaryté odpůrce detoxu.:-)
To jsem se rozepsala – stručně – ne to opravdu nevím a jeden článek agroferdího plátku mě opravdu nepřesvědčí. Na jaře do masopustu jdu zas, ať si píše kdo chce, co chce.:-)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek