Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr bezdrátové klávesnice a myši

Ahoj,

shánim myš a klávesnici, na kterou mám celkem jasný požadavky - a za boha nemůžu takovou potkat. Budu ráda za každou radu.

Klávesnice
by měla mít co nejvíc tradiční rozložení - dvouřádkový enter, mezery mezi F1-F12 klávesama, blok kláves insert, delete, atd nějak "normálně" a ráda bych i přímo funkční klávesy (nemyslím Fn+něco) na ovládání hudby (hlasitost, play) a ideálně i uspání počítače. Dalším požadavkem na klávesnici je, aby byla co nejtišší, možná teda nízkoprofilová. Priorita je nízká hlučnost a komfortní rozložení kláves - ale ráda bych i ty funkční.
Myš bych ráda trochu větší než ty "kompaktní" miniatury k notebooku. Pokud možno taky ne úplně hlučnou. Nepotřebuju milion funkčních tlačítek.

Existuje něco takovýho, co hledám? Mám problém najít hlavně klávesnici.. Líbí se mi Logitech Wireless Illuminated (http://www.czc.cz/logitech-wireless-illuminated-ke yboard-k800-cz_3/97972/produkt?q-c-0-f_2026833=t1& q-category-id=9n62juquhcil5a0cud6rdednh2), kde bych díky osvětlení nejspíš oželela funkční klávesy. Ale dát tolik za klávesnici se mi vážně nechce..
Uvítám tipy na odpovídající produkty anebo prostě jinak související.

Děkuju moc,
B.

Předmět Autor Datum
...ještě koukám na tuhle http://www.czc.cz/logitech-wireless-k270-cz/101608 /produkt , vypadá fajn,…
bbbb 24.01.2014 19:30
bbbb
Právě jsem se chystal ti ji doporučit :-). Jen si nejsem jist, zda bude "přibalený" receiver umět i… poslední
mif 24.01.2014 21:21
mif

Právě jsem se chystal ti ji doporučit :-). Jen si nejsem jist, zda bude "přibalený" receiver umět i myš (Logitech poskytuje nano receivery ve dvou verzích - Unifying, který na sebe nabalí několik zařízení, a "obyčejný", který umí jen a pouze periferii, se kterou je prodáván). Mají tam sice napsáno Unifying, ale čort jim věř. Chtělo by se na to zeptat přímo na CZC.

edit: Tady máš celý set.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru