Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr tabletu s Win či iOS - specifické požadavky, další informace

zdravím,

zásadní požadavky:

velikost kolem 10"
možnost přehrávat PREZI prezentace offline (tj. nainstalovaná aplikace Prezi)
Prohlížení dokumentů word, excel (vítám možnost úpravy, není nutné).
cena do 15k (uvítám i levnější kousky, příp. bazarové).

Hlavním problémem je nutnost aplikace Prezi, tato aplikace jde pouze na Windows pro PC, nikoliv na win RT (tablet. verze). Tuto informaci nemám zcela prověřenou, info z googlu se rozchází, nicméně na windows store jsem prezi nenašel.
Díky tomu z výběru tabletu odpadaj všechny androidi a tablety s win RT. Pokud má někdo osobní zkušenost s offline prezi prezentací na windows RT či androidu, uvítám info!

Dalším problémem je excel, word. Zásadní je pro prohlížení těchto dokumentů, nicméně možnost úpravy potěší. Na Win to samozřejmě nebude problém, ovšem na iOS už asi jo. Problém je, že ipad s retina d. vychází nejlevněji (cca 12k).

Dotazy:
1. Lze prezentovat Prezi na Adroidu či Windows RT offline, nikoliv prostřednistvím prohlížeče?
2. Lze zobrazit bezproblému na iPadu složité excel dokumenty a word dokumenty? (nějaký excel viewer pro iPad?)
3. Je úprava excel, word dokumentů na iOS možná? (jsou programy?)
4. Jaký tablet zvolit, aby zvládal bez potíží (výkon) uvedené aplikace? (dobrá výdrž, značka/kvalita apod. - prostě rozumný poměr cena/kvalita).

dodatečné dotazy k parametrům:
5. je retina displej pro mé využití (Prezi, office) důležitý?
6. jak je to s výkonem tabletu v souvislosti s Prezi? (dle pc je to poměrně náročná aplikace díky zoomování)

Díky za případné rady.

Předmět Autor Datum
- Windows 8 RT to bych od srdce nedoporucil,,uz jen k ohledu ze o proti IOS nebo ANDROID ma velmi ma… poslední
CoCoChanel 02.09.2013 12:20
CoCoChanel

- Windows 8 RT to bych od srdce nedoporucil,,uz jen k ohledu ze o proti IOS nebo ANDROID ma velmi malo aplikaci ve windows store.Pouzivam ASUS Avivo (Windows 8 PRO) smart s bluetooth klavesnici, velka vyhoda o proti RT je ze je ze muzes pouzivat a stahovat stejne aplikace ktere pouzivas v PC.Celkove jsem spokojen, jen mam mensi vyhradu k celkove RAM ktera je jen 2Gb a nekdy to de citit ze to nestaci.Samozdrejme ma podporu SD karty.
- IOSIPAD mini celkove lehky, dobra kvalita displeje vyborna vydrz baterie.I kdyz nema RETINA kvalita je stale korektni, APP STORE nabizi hodne aplikaci.
- Android silna stranka je jejich cena, ale pozor kvalita je rozdilna a vzdy to nemusi byt dobra koupe.Tak jako IOS hodne aplikaci a her.(Nektere HRY nejsou dostupne na vsechny tablety, telefony, tak se muze stat ze pozadovanou hru, nemusis na Google Play najit)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru