Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výměna základní desky u Fujitsu Amilo Xi3670 a nefunkční WIFI a Wireless USB

Dobrý den,

mám notebook Fujitsu Amilo Xi3670, který jsem reklamoval. Čas od času se přehříval, a tak jednou vyhořela základní deska. Alespoň tak jsem závadu posoudil já a napsal jsem to takto reklamačnímu oddělení.

Dneska mi ntb přišel zpátky, vyměnili základní desku a ntb už zase funguje jak má. Tedy skoro jak má. Hlavní problém nefunkční základní desky se vyřešil. Nicméně nefunguje mi WIFI. Když si vyvolám program, kde můžu vypnout či zapnout WIFI kartu, tak právě u WIFI mám nabídku zašedlou, tzn. jakoby tam WIFI karta nebyla. Stejně tak je to s Wireless USB.

Když se podívám do Správce zařízení, vidím tam pouze jednu síťovou kartu. A to Intel(R) 82567LF Gigabit Network Connection. Myslím, že dříve jsem tam měl síťové karty dvě, tzn. jednu LAN a jednu WLAN. Tuším, že ta jedna měla označení Microsoftu (to "myslím" a "tuším" je tu schválně, je to už delší dobu, co jsem na to koukal a nepamatuju si to tak dobře, abych 100% řekl, že to tak bylo).

Upřímně mě nenapadá, co s tím nebo kde je problém. Můžu to zase řešit s reklamačním oddělením, nicméně mi přijde divné, aby po opravě sice něco opravili, nicméně něco jiného zničili, proto se nejdřív ptám vás. Jak tedy aktivovat WIFI a Wireless USB? Jak případně zjistím, zdali jsou tyto zařízení funkční?

Děkuju za odpovědi.

Pavel.

Předmět Autor Datum
najprv si skontroluj ci to nemas nejakym gombikom alebo klav. skratkou vypnute.
shiro 10.04.2012 12:15
shiro
prozkoumej co je opravdu uvnitř za brouky: siw - hardware - pci - výpis vpravo
lední brtník 10.04.2012 12:15
lední brtník
Pomalu se mi tomu nechce věřit, každopádně nyní jsem ntb zapnul a už mi všechno funguje. Vypnout a z… poslední
Pavel S. 10.04.2012 17:08
Pavel S.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru