Avatar uživatele
pekynka

Věnujete dětem o prázdninách zvýšenou pozornost?

Doba letních úrazů,alergických reakcí na vše možné,tonutí, otravy.U nás dnes první oběť – utonulý desetiletý chlapeček. Hrůza.Sotva doma ukázal vysvědčení.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? panenka, Jahoda, rynek878 před 5020 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
rynek878

Já se maximálně věnuji vnoučatům,když mi je svěří,ale je pravdou,že když vidím v 9 nebo dokonce v 10 hod.večer běhat kolem domů 6–8 leté děti,tak si tak říkám co asi dělají rodiče?Takové děti jsou vychovávány pouze ulicí,tak není divu,že se potom stávají taková neštěstí.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
kropitko

Pekynko,já myslím,že dětem se má věnovat pozornost celý rok,nejen o prázdninách. Tím se také řídím,v zimě na děti zase čekají jiné nástrahy…chce to děti hlídat pořád,jen o těch prázdninách to dá víc zabrat,jelikož netráví půl dne ve škole.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
panenka

Já na své děti dávám hodně velký pozor aby se jim něco nestalo. Vždy když někam jdou chci vědět kam u moje mamky když jsou na prázdninách tak se o ně nebojím ale jak je mám někde jinde u někoho jiného tak se ujištuji zda jsou v pořádku všichni mi říkají že bych to s tou pozorností neměla tolik přehánět ale já jim rači na to říkám ,že je lepší se o děti starat než je dát na ulici tak jak u nás jedna rodina a nezajímat se o to kde ty děti jsou a co dělají.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Zdraví