Avatar uživatele
anonym

Věřili by jste tomu, že elektrospotřebiče pro západní trh, mají lepší kvalitu?

Já osobně tomu nevěřím. Proč by to tak bylo, když si např. Němec tu věc může koupit častěji. Čech si ji naopak od něj zdarma vezme, opraví a navíc ještě na ní vydělá prodejem, jelikož nás zajímá hlavně cena. Kvalita může být ovlivněna jen cenou a pak můžou kupovat dražší modely, ale základ bude pro všechny stejný.

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, Drap před 2876 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

To že kvalita může být ovlivněna jen cenou, je nesmysl. Nemyslím si, že pro západní trhy se dělají výrobky stejné značky kvalitněji. Většina se jich stejně vyrábí v Asii.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Nevěřím, protože tenhle kapitalistický systém je založený na tom, aby se co nejvíce kupovalo, čili žádné zboží nesmí vydržet více jak 5 let.
Sice jsme za sociallismu nadávali, ale všechny spotřebiče nám vydržely 20 a více let (čili za 50 let manželství si člověk tu věc koupil dvakrát, dneska nejméně 8×).
Za socialismu věci šly opravit, dnes se vyrábějí tak, ŽE JSOU NEOPRAVITELNÉ.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Hlada

Pro elektroniku celosvětově rozšířených značek to neplatí. Výrobky mají jednotnou servisní dokumentaci. Neexistují rozdílné náhradní díly pro východ/západ. Pro různé státy mohou být rozdíly ve frekvenčních pásmech, to ale nesouvisí s kvalitou.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek