Avatar uživatele
hapiky

Věříte tomu, že podle smíchu lze odhadnout inteligenci či povahu smějící se osoby?

Tedy hlavně podle druhu smíchu, intenzity, hloubky, délky či důvodu, z něhož se smějí?
Byli jste někdy smíchem nakaženi (záchvatem smíchu) až k nezastavení?

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? marci1, zvonisek před 2678 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
yuko

Tak tomu neverim ani nahodou 🙂
A hodnekrat jsem se nakazila smichem az k nezastaveni.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
marci1

Povahu určitě, poněvadž ti negativní, nervózní a věčně si na něco stěžující lidé, nejen že nemají smysl pro humor, ale vlastně se nedokáží „normálně“ zasmát. Záchvaty smíchu jsem zažila kolikrát a doufám, že budu zažívat i nadále. Velmi z toho bolí břicho! 🙂

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
zvonisek

Věrim tomu, ale mohl byste doplnit, podle čeho se to meri a jak.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Boy 13

Moje odpoveď zní, nelze. Vemte si třeba, když máte kamaráda řadu let, dejme tomu 5 let a stane se nějaká mimořádná situace, třeba začne hořet a on zvládne všechny uvést spořádaně do klidu a evakuuje je všechny v pořádku ven a nikdy by jste do toho člověka neřek, že v něm je takový pohotový duch. Ne nadarmo se říká, že člověka poznáváte celý život.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Šidlo

blbosť.....až na ten dôvod…ale to je akosi očividné

smiech závisí od hrdla a hlasiviek…a tie proste narastú......

to máte z nejakého ženského plátku či ezo stránky?

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
hapiky

Boy 13: Smích opravdu někdy napoví, není to ale žádné „Status Quo“.

před 2678 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
hapiky

zvonisek: Je celkem známé, že tzv. hlavouni s vysokým IQ se smějí jen zřídka a lehce nebo vůbec. Naopak ti, co vtip neumí vymyslet, potažmo ani vyprávět, ti se někdy smějí i takovým hloupostem, že je k smíchu víc to jak se smějí než tomu čemu se smějí.

před 2678 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
hapiky

yuko: možná to chce jen větší postřeh, když jsem se jednou v mládí pokoušel „sbalit“ jistou slečnu ne zcela obstojným vtipem,(no, zeptal jsem se co ji udělala ta taška, že ji drží za uši), tak se tak „hluboce“ zasmála, že jsem svůj pokus záhy vzdal.

před 2678 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
yuko

Tak tomu verim, zalezi, jak je clovek v urcite situaci a na jakem miste zasmeje. Ja se ale za jeden maly smich stydim dodnes. Ale to mi bylo 19, mela jsem jit na pohreb jedne pani, se kterou se kamaradila moje babicka. Nebyla to tedy moje pribuzna, byla to takova tetka, hodna pani, mela jsem ji rada. Sla jsem tam za nasi rodinu. Vsichni pokladali kvetiny kolem rakve a ja tam taky pridala smutecni kytku. A pak byl nejaky ten smutecni proslov a takove o ticho a plac. Vsak to znate. Ale v tu chvili ta moje kvetina spadla z te rakve na ten podstavec. A misto place se ozval takovy ten vzdech. Vypadalo to, jako by si ta tetka chtela tu kvetinu vzit k sobe. A mi se chtelo smat, ale nemohla jsem. Smala jsem se jen tak v duchu. Dokazala jsem mnohokrat rozesmat, ale kolikrat jsem se nesmala, kdyz se smali ostatni. Jo, to jsou situace…Jsou zenske, ktere maji sileny smich. Ja si myslim, ze takovy nemam 🙂

před 2677 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek