Avatar uživatele
bolak

Všimli jste si toho, že jakýkoliv náš prezident, kterého jsme od počátku vzniku ČR měli, mluvil „divně“?

Čím je to způsobeno? A myslíte že by se podle toho (-to vzorce) dala predikovat i budoucí hlava státu? Myslím tím až se lord Z. odebere na odpočinek.

Jako že by se na tom dalo i něco trhnout, až budou sazka a spol. za dalších 6 let vypisovat kurzy na vítěze prezidentůry, tak prostě z těch 10 kandidátů nebo kolik jich bude, se jednoduše vybere ten, kterej bude mluvit co nejdivněji, a je to doma. Snadný prachy! no ne?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? zzzzz před 2609 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
gecco

V tom případě je divný zejména to, že v minulých volbách, bohužel, nezvítězil hrabě Schwarzenberg…
😉

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Nuk nuk

Jestli je to zrovna způsobem mluvení, to nevím. V tom bych až takový problém neviděla. Nicméně už před nějakou dobou jsem dospěla až k děsivému závěru, že sledování prezidentů postupně usedajících do hradních komnat, statisticky dokazuje, že to s námi jde od desíti k pěti.
Nejsem ještě tak stará, zažila jsem jich vlastně jen pět, ale kvalitou to má nezadržitelně sestupnou tendenci.
Ludvíka Svobodu si nepamatuji, když odešel na věčné zasedání Komunistické strany, nebylo mi ještě ani 5 let, a v tom věku člověk ty potentáty až tak nesleduje.
Gustáv Husák byl svým způsobem osobnost, uměl vystupovat, komunikovat tak, jak to správný prezident má umět. Ovšem byl to komunista každým svým coulem a navíc v podstatě bezvýznamná figurka v rukou těch, kdo řídili normalizaci.
Václava Havla svět miloval, většina těch, kdo ho odsuzují, se ozývá až teď. Protože to byl spisovatel a dramatik, navíc původně z docela dobrých poměrů, vystupování a reprezentace mu nedělala velké problémy. NIcméně prezidenta z něj udělala doba ne on sám svou osobností, fakt, že to byl Svobodný zednář, který se navíc přítelíčkoval s kdekým,mi vadilo možná víc, než že divně mluvil.
Václav Klaus ještě dokázal docela slušně vystupovat, pokud se mu chtelo, musím přiznat, že jsem ho do určité doby brala, umí jazyky, je poměrně dost vzdělaný a komunikovat s ostatními osobnostmi zřejmě uměl – ale jen když se mu chtělo a jen do určité doby. Když se mu nechtělo, byl arogantní a soběstředný a postupem času se to jen zhoršovalo. Nakonec, když se mu to hodilo do mlýna, přehodil výhybku z prava do leva.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kepler

Jako že Havel ráčkoval, Klaus říkal „opravdu, ale opravdu“ a Zeman vypouští hlubokým hlasem a pomalou řečí ty své přiblblé bonmoty?. Sázka na dalšího prezidenta je na 5 let (nikoliv 6). Nezáleží na způsobu vyjadřování, ale co prezident vlastně vypustí z huby. Klidně bych vsadil na potetovaného a koktajícího kandidáta, pokud by měl přirozenou inteligenci.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?zzzzz Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
bolak

Kepler: a copak se volí Zeman letos? 1+5=6

před 2609 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
bolak

gecco: tak asi ho v tý divnosti zeman trumfnul, ne? 🙂

možná že se šwarci dočká v roce 2023, talent na to má 😁

před 2609 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
gecco

Jo – Zeman je divnej ve více směrech…
😉

před 2609 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Nuk nuk

Zeman neni divnej, Zeman je vypitej, to je rozdíl.

před 2608 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek