Avatar uživatele
dnb

Všude se mluví o hubnutí, ale jak přibrat?

Jím všechno možný, ale přesto nemůžu přibrat. Mám snad nějaké rychlé spalování? Existují nějaké prášky? Povězte…
Doplňuji:
ALESH > Jsem kluk, je mi 20 let, měřím cca 180 cm, ale vážím 65 kg. Myslíte že to je tím, že dost kouřím a piji alkohol?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: dnb

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? suaeda před 3778 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Beer4Real

Odpoveď byla označena jako užitečná

No můžeš jít k obvodnímu lékaři a optat se ho zda ti dá injekci vitaminu B, po které se přibere, akorát nevím jestli se to ještě dělá jako dřív.

No nebo druhá možnost kterou sem si prošel i já. Vypracuj si ve spolupráci s nějakým treném jídelníček na míru a k tomu posilovací plán. Pokud budeš jíst jak máš, dodržovat životosprávu, tj. minimum alkoholu, cigaret, dostatek spánku a k tomu 3 krát týdně cvičit, tak ti osobně garantuji že přibereš výrazně.
Nejtěžší je ovšem ale dodržovat přesně všechno a nepovolit po dlouhou dobu, protože stačí vynechat cokoliv z plánu a jseš tam kde si byl.
Pokud máš silnou vůli a chceš to fakt hodně, nic ti nebrání to změnit :)

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?dnb Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
brillant

Již se to tu řešilo – používejte vyhledávání.
http://www.od­povedi.cz/sear­ch?q=jak%20p%C5%99i­brat

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Nemáš tak docela pravdu. Svým dotazem zde porušuješ pravidla, protože se jedná o opakovanou otázku, což znamená podvádění. Tím ale jsou skoro všechny otázky o hubnutí, kterých je tu tak pětkrát více.
Na opakování otázky upozorňuje našeptávač a ten sem admini nevkládali pro svůj velký plezír, ale naopak proto, aby se tazatelé včas zamysleli nad tím, že odpovědi na svůj dotaz už zde mají (a aby si je ti rychleji chápaví a ne trapně nahánějící „body“ našli).

Pokud máš se svým fyzickým vzhledem nějaký problém, tak si uvědom, že „nikdo není dokonalý“. Korpulentnější lidé by byli rádi štíhlejší, ti hubení by zase uvítali nějaký kilogram navíc. Ve většině případů je to o nutnosti změnit stravovací návyky a životní styl. U těch, na které to nezabere, se dá ještě lecco vyřešit pomocí medicíny, ale zde by ses musel obrátit stejně na lékaře, aby zjistil, zda důvod tvé štíhlosti není zdravotní. Každopádně jako mladému člověku ti určitě nepřispívá ke zdraví a dobré fyzické kondici ani kouření, ani pití alkoholu. Pokud něco změnit chceš, tak začni od sebe a ne dotazováním se na poradně. Cpát do sebe „prášky“, abys přibral , to je opravdu hodně velká zhovadilost. Pomalu už ti chybí jenom drogová závislost, abys měl neřesti všechny pěkně pohromadě. Jak chceš potom vypadat zdravě, když sám sobě umíš tak hezky ubližovat?! Místo cigaret a chlastu se začni věnovat nějakému sportu, překontroluj si jídelníček a uvidíš, že „zmužníš“ i bez nějakých kouzelných pilulí.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
bububabu

Nalož si na talíř velkou porci, sedni si k tv, zapni jí, dívej se a jez. Začneš přibývat na váze, je to vyzkoušené… :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Alesh

Kolik ti je? Kolik měříš? Jsi kluk nebo holka? Co tak sníš průměrně za den? Jaké fyzické činnosti obvykle provádíš?
Doplňuji:
No, to je celkem málo, životospráva s tím dost souvisí. Kouření tomu rozhodně neprospívá a to pití taky ne. Chce to rozumně sportovat a kvalitně a dost jíst.

Upravil/a: Alesh

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
suaeda

Zaručeně se většinou přibere věkem. Když jsem rukoval na vojnu, tak jsem vážil 68 kg. Po dvou letech z vojny 72 kg a pak to šlo postupně nahoru. Podobné míry a váhy měli před lety i moji kamarádi a dnes máme opačný problém.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek