Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem WORDPRESS - Jak zaznamenavat/logovat kdo si co cetl ve wordpressu?

Ahoj vsichni, omlouvam se za popisek ja jsem nerad napsal trochu spatne.

Potreboval bych poradit od nekoho. Nyni mam stranky pomoci wordpressu a resim jeden problem nebo spis to jak neco udelat.

Potreboval bych na me stránky pridat stranku kde bude seznam(neceho napriklad ruznych vyrobku).
A kdyz si nekdo v tom seznamu neco vybere a klikne na to tak se mu otevre stranka s popiskem toho vyrobku.
A ja potrebuju aby se mi ukladalo to kdo si jaky vyrobek(polozku v tom seznamu) otevrel.

Predem chci rict nebude to obchod nebo neco takoveho.
A je mi jasne, nebo spis mam asi prectavu takovou ze aby nekdo mohl nejakou polozku v seznamu vybrat a zobrazila se mi nutnost registrovat - neboli aby se nekdo mohl kouknout na detail o nejake te dane polozce v seznamu tak se bude muset zaregistroval.
ALE JA POTREBUJU aby se mi nekam ukladalo logovalo kdo/jaky uzivatel si otevrel jakou polozku, je mi u to abych vedel ze treba uzivatel5 se koukal na polozku dva a pet vten a vten den a dalsi uzivatel treba jedna se koukal na polozku treba deset vten den atakdale.

MYSLITE ZE TOTO JE NEJAK MOZNE? napriklad pomoci nejakych pluginu nebo jinak?
je mi jasne ze bych musel udelat/stahnout nejaky plugin na to aby mohl kdokoliv videt neco az po prihlaseni ale zatim neznam zadny plugin ktery by mi zaznamenaval jaky uzivatel s jakou ipadresou se dival na tu a tu polozku. (nasel jsem zatim jen jeden plugin ktery zaznamenaval kdo si co cetl ale ten toto umel jen u prispevku v blogu a ja bych ale toto potreboval ne na strane blogu ale na jine strance, na strane kde budu mit jen nejaky seznam neceho kde kdyz na neco kliknete tak se otevre nova stranka kde bude popis te dane vybrane veci kterou si uzivatel rozklikl).

Predem diky vsem co se mi pokusi stimto pomoct.
(ps: jinak kdyby toto neslo primo ve wordpressu ale slo by to treba nejak udelat pomoci toho ze bych mel ve wordpressu v menu odkaz na tu stranku se seznamem a kdyz by se na to kliklo tak by se to presunulo na nejakou poddomenu kde bych mel treba jiny system urcite se nebranim tomuto hlavne kdyby mi nekdo pomohl jak bych moh svuj problem nejak vyresit)

Předmět Autor Datum
Nepoznám - skús: wordpress.org
pme 03.10.2011 11:52
pme
Anebo si vygoogluj Piwik.
IQ37 03.10.2011 12:08
IQ37
tak ja mam uz stranky postavene na wordpressu, ale potreboval bych aby na jedne z vytvorenych strane…
Navstevnik90 03.10.2011 12:16
Navstevnik90
ted sem koukal na piwik ale tam trochu nechapu jak ho mohu nainstalovat a pouzivat zaroven s wordpre…
Navstevnik90 03.10.2011 12:19
Navstevnik90
Nainstaluješ si Piwik stejně, jako Wordpress (pokud už nebyl předinstalovaný). Určitě k tomu existuj…
IQ37 03.10.2011 13:08
IQ37
to pme: Ahoj, moc dekuju ten plugin na ktery si mi dal link je presne to co bych asi potreboval jedi…
Navstevnik90 03.10.2011 12:23
Navstevnik90
Sorry, neviem, nepoznám - dal som Ti len tip...;-) Ako funguje a či vôbec funguje na najnovšej verzi…
pme 03.10.2011 12:30
pme
pme: jasne no, on je jenom mensi problem v hostingu ktery mam protoze active24 maji trosku hure udel…
Navstevnik90 03.10.2011 12:42
Navstevnik90
Pokud ti ten plugin nepojede, můžeš si vyhledat další: plugins - vyhledávej track a podobně, dokonce… poslední
IQ37 03.10.2011 13:15
IQ37

tak ja mam uz stranky postavene na wordpressu,
ale potreboval bych aby na jedne z vytvorenych stranek sem mel seznam neco a kdyz si nekdo otevre nejakou polozku s tohoto seznamu aby to 1. chtelo prihlaseni jinak ho to nepusti dal (to uz vim jak udelat) ale pak potrebuju za 2. aby to vzdy zaznamenalo ktery uzivatel si prohlizel kterou polozku s toho seznamu (aby to delalo takovej log ktery uzivatel si prohlizel co, a toto bohuzel zatim nevim jak udelat). Té 2. veci vim jak docilit kdyby to bylo na strance kde je blog ale na strane kde neni blog ale rucne vytvoreni seznam dalsich stranek s popisem te dane veci zatim nevim:(

ted sem koukal na piwik ale tam trochu nechapu jak ho mohu nainstalovat a pouzivat zaroven s wordpresem kdyz nemam vlastni server ale mam hosting u nejake spolecnosti(ja zrovna u active24).
Ale kouknu na ten piwik a zkusim si o nem neco nastudovat, ale chtel jsem se zeptat jestli neexistuje nejaky pridavek plugin primo do wordpressu abych to mel vsechny v jednom a nemusel jsem mit vice veci to by bylo preci jenom asi lepsi. Bohuzel sem zatim zadny plugin na tohle nenasel(na to ze by delal zapisi logi toho ktery uzivatel si prohlidnul tu danou stranku s popisem te veci ze seznamu kterou si otevrel:/ jestli neco vubec takoveho existuje)

to pme: Ahoj, moc dekuju ten plugin na ktery si mi dal link je presne to co bych asi potreboval jediny problem asi bude ze to naco si mi dal link je plugin ktery podporuje wordpress do verze 2.5, a ja vyuzivam ten nejnovejsi co ted je 3.2.1. Myslis ze to bude fungovat i na tom nejnovejsim? nerad bych to stahnul nainstaloval do meho wordpressu a pak zjistil ze mi ho to cely nejak schodilo nebo nabouralo nebo neco podobneho vis jak to mysli.
Muzu se te jenom zeptat ty mas nejake zkusenosti stim pluginem UserTracker? nevis jestli umi delat tyhle logy jen tech stranek ktere bych si vybral nebo to dela automaticky logy vsechny stranek? to sem se nejak nedocetl na strance s informace o tomhle pluginu.

pme: jasne no, on je jenom mensi problem v hostingu ktery mam protoze active24 maji trosku hure udelanouadministraci a ne vsechno tam de. a problem bude asi zaloha databazi atd ale asi to vyzkousim nic lepsiho sem na strankach wordpressu nenasel, tkh dik za radu snad to bude fachat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru