Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem War of the roses - perky a cheateři?

Hraju výše zmíněnou hru, aktuálně už spíše jen duely, které mě baví asi nejvíc a ukáže se tam, kdo na co má a co by dopadlo jen díky přečíslení.

Zatím se neorientuju ve všech percích, ale občas potkám týpka, který do mě umí neustále narážek útokem, který je standardně na klávese F. Vtip je v tom, že tento útok se po použití musí nechat cca 10-20 sekund dobít, jinak nejde použít znovu. Oni ho ale často používají nonstop, takže jsem dezorientovaný a nemůžu se bránit a uhlodají mě.

Nevíte co je to za perk, nebo jde o cheaty?

Předmět Autor Datum
Jde o defensivni perk v Shield Bearer - jmenuje se Shield Bash a jde to jen se stitem (samozrejme)..…
Depaje_foun 04.09.2013 14:09
Depaje_foun
vim co je to za perk, ale myslel jsem to tak, jestli na to neni nejaka nastavba perku. Preci neni mo…
Redsnake 04.09.2013 14:26
Redsnake
Uhnes :). Proti tezkym rytirum to je vyborny, ale stredni se dava tezko - je pohyblivej. Ja mam prim…
Depaje_foun 04.09.2013 14:37
Depaje_foun
jo, duely hraju za foot knighta či jak se ta classa jmenuje, se sekerou na dřevci, takže moje taktik…
Redsnake 04.09.2013 20:17
Redsnake
tuhle hru jsem měl čas hrát asi 30 minut (zatím). Taky bych si někdy zahrál, evidentně je tady vícer…
touchwood 04.09.2013 21:33
touchwood
můžem se domluvit, čas mám v neděli. Ale nevím jestli se dají hostovat servery, třeba na nějaké frie… poslední
Redsnake 04.09.2013 23:54
Redsnake

vim co je to za perk, ale myslel jsem to tak, jestli na to neni nejaka nastavba perku. Preci neni mozne, aby to pouzival bez ustani porad dokola, stejne jako ostatni "perkove" utoky se to snad musi chvili dobijet, ne? Casto se mi ale stava, ze to pouzivaji fakt bez prestavky, bash, seknuti, bash seknuti... To potom neudelas nic.

jo, duely hraju za foot knighta či jak se ta classa jmenuje, se sekerou na dřevci, takže moje taktika proti těmhle hajzlíkům je kroužit a bodat, dosáhnu dál než on. Pak dorážím seknutím.

Kuši mám taky rád, poladil jsem to tak, že ji nabiju na jedno zaseknutí, což je ideální poměr mezi rychlostí a silou. On i jednoruční meč není špatný, když se na nepřítele nalepíš na tělo, tak aby nemohl útočit dlouhou zbraní, rychle se kolem něj krouží a uhlodává se rychlými seky mečem, je to docela sranda.

můžem se domluvit, čas mám v neděli. Ale nevím jestli se dají hostovat servery, třeba na nějaké friendly duely. Má to docela hezké nepsané pravidla, líbí se mi, jak to většina lidí dodržuje a když někdo prudí, spojí se klidně dva "nepřátelé" a zabijí společně prudiče, načež zvednou zbraně nad hlavy, což je znamení, že boj pokračuje:)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru