Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Watch Dogs grafické vylepšení hry ?

Ahoj všichni,na internetu jsem našel několik způsobů jak prý vylepšit PC verzi hry Watch dogs přidáním ostřejších textur,fyziky,nasvíceni,zvýšení počtu lidí na ulici a mnoho dalších efektů.O tyto vylepšení se postarala komunita hráčů která buď sama tyto efekty vytvořila nebo se prý objevily skryté efekty přímo v kodu WD které byly Ubisoftem nakonec skryty. Odkazy zde:

showthread.php
showthread.php
showthread.php

http://www.zing.cz/novinky/22663/watch-dogs-se-fan ouskovskou-upravou-priblizuje-ukazce-z-e3-2012
http://www.zing.cz/novinky/22462/s-trochou-snahy-l ze-pc-verzi-watch-dogs-vylepsit

Co si o tom myslíte a zkoušel už někdo z vás tyto vylepšení použít ?

Předmět Autor Datum
Vyzkoušel jsem. Ve vanilla WD mám kromě kvality textur (na high, protože mám 2GB VRAM a ultra chce… poslední
L-Core 26.09.2014 15:23
L-Core

Vyzkoušel jsem.

Ve vanilla WD mám kromě kvality textur (na high, protože mám 2GB VRAM a ultra chce 3) nastaveno vše na maximum, vše naprosto plynulé (1280*1024). Stáhl jsem si TheWorse Mod, http://www.guru3d.com/files-details/watch-dogs-the worse-mod-8-download.html a vyměnil dva soubory patche, které modifikace obsahuje.

Jsem na začátku, akorát jsem utekl z bejsbolového stadionu, je večer, moc jsem rozdíl nepoznal. Budu testovat i nadále, hlavně se těším na srovnání ve dne.

Ta modifikace má jednu drobnou chybu, některé položky v měnu (online funkce) jsou bez textu. Nejen v CZ, ve všech jazycích. Asi není 100% kompatibilní s posledním ubisofťáckým patchem, o kterém netuším, kdy vyšel, hru jsem stahoval včera.

-----------
Kupoval jsem hru na GameFly, kde nejen že byla sleva (cena ale pořád o dost vyšší než krabice v českém kamenném obchodě), ale kde jsem mohl uplatnit i speciální slevový kupón (pak to už vyšlo skoro stejně jako u nás, akorát nemusím někam jezdit či si to nechat posílat). Před nákupem jsem přidával novou platební kartu a (díky tomu?) byl nákup pozastaven:

"Your order is currently being reviewed. Our Support Team will be contacting you directly to verify your purchase."

A opravdu, za několik hodin, až začala v Los Angeles pracovní doba, mi telefonoval(!) člověk ze supportu a chtěl si ověřit dva údaje, zda asi nedošlo ke krádeži účtu: poslední 4-číslí kreditky a číslo domu. Poté během pár minut mi byla hra uvolněna (s/n na UPlay) a až pak odtekly peníze z karty. Ještě nikdy jsem se s podobným ověřováním nesetkal.

Možná ponaučení pro všechny: na Steam, Origin, UPlay atd uvádějte pravdivé údaje.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru