Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Webové stránky firmy

Budu dělat webové stránky pro jednoho člověka. Já sám jsem si dělal web zatím jen pro sebe přes free hosting, tak že bych potřeboval zjistit pár věcí abych věděl jestli se do toho mám vůbec pouštět.

Ty webové stránky budu dělat přes placený hosting o kterém nic moc nevím. Web bude o nějaké jeho firmě kterou si chce založit. Nejspíše tam budou základní informace o jeho firmě, co dělá jeho firma, kontakty a možná dojde k tomu že by tam měl třeba seznam věcí co prodává a za kolik (nějaké služby).

1. Jaký je výhodný placený hosting? Přemýšlím o webhosting.php (Multi Hosting)

2. Musí být někde zaregistrován nebo existuje něco, co kdybych dal na ty webové stránky, tak bych mohl/on mohl dostat pokutu? (Musí být registrován v obchodním rejstříku? atd..)

3. Když si koupím doménu na jiném serveru než na kterém jsem si dělal webhosting, jak dosadím ten můj obsah webu do určité domény? (Jestli tedy správně chápu že doména je pouze ten odkaz na mojí webovou stránku a hosting je to, kde mám obsah web. stránek)

4. Na co si dávat pozor? (obecně)

Předem děkuji za rady

Předmět Autor Datum
1) Každý ti bude radit ten hosting, u kterého je spokojený. Já ten tebou navrhovaný neznám (zkušenos…
ERASER 08.04.2014 17:28
ERASER
V podstatě u té 4. sám nevím, to jen jestli by někdo neměl třeba nějaké připomínky, mě nic moc nenap…
saver174 08.04.2014 17:37
saver174
1. Ze zkušenosti bych doporučil Wedos 2. Stránky nemusíte nikam hlásit 3. Doménu "nasměrujete" na ho…
Kurt 08.04.2014 17:28
Kurt
Zkus ten Wedos. Pokud si koupíš doménu u nich, poskytují k tomu i malý webhosting zdarma (100 MB). N…
IQ37 08.04.2014 18:02
IQ37
Ahoj, jedničkou na českém trhu je WEDOS, takže bych zkusil doménu i hosting tam.. Mám s ním velmi do… poslední
kenanek14 08.04.2014 18:55
kenanek14

1) Každý ti bude radit ten hosting, u kterého je spokojený. Já ten tebou navrhovaný neznám (zkušenosti), takže nemohu posoudit.
2) Na web si můžeš dát co chceš, co neporušuje zákony (warez, cizí fotky, hudbu, apod.). Zjednodušeně řečeno, ty musíš být autorem všeho co tam dáš včetně obrázků apod.
3) Ano chápeš to správně. U toho koho si koupíš hosting ti dá nějaké údaje, a tyto údaje zase poskytneš tomu u koho máš doménu (tím pádem dojde k propojení).
4) Na všechno :-). Pokud chceš konkrétnější radu musíš položit taky takový dotaz. (Pozor na honstingy? Pozor na domény? Pozor na zdrojový kód? Pozor na právní vztahy - ŽL? ...)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru