Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Wi-fi router - problem s rychlosti a stabilitou

Zdravim, na vanoce jsem dostal mobil s Androidem, ale je zde takovy problem .. stabilita pripojeni a rychlost je strasna, pritom z toho sameho routeru vede kabel k PC a jeste je pripojen notebook pres wifi ... PC i notebook jedou vpohode ale mobil a PSP maji proste problem s rychlosti a stabilitou, napr. pri pouzivani android app WhatsApp mi trva asi minutu nez odeslu zpravu, uz jsem fakt bezradny a nechapu proc se to deje jen na mobilu a ne i na notebooku, kdyz jsou na stejne wifi ... proto bych prosil o jakekoliv rady, dekuji

router: http://www.anacomp.cz/well-wrc3500-v2-802-11g-wifi -router-gw-nat-dhcp-repeater_d44187.html
mobil: http://www.alza.cz/samsung-galaxy-s-duos-s7562-whi te-d358262.htm?kampan=adw2_mobilni-telefony-produk ty_samsung-produkty&gclid=CL7Fh5_cwLQCFUNa3godwmIA AQ

Předmět Autor Datum
To máš tak: Windows se užívají 20 let i když je to uzavrená platforma, Microsoft neco uvolnil pro vý…
Joseph 30.12.2012 00:49
Joseph
We hate android je o par topicu vedle ... tu resim problem s wifi routerem ^^ (dela to i u PSP, a ta…
Ghori 30.12.2012 00:54
Ghori
jo, no nejak si nepochopil: máš proste problém a chybí ti diagnostický nástroj ... nemáš možnost di…
Joseph 30.12.2012 01:00
Joseph
PSP je zase uzavřený soňácký bastl, a bastl jako bastl ;-) Pokud router funguje s jinými zařízeními…
touchwood 30.12.2012 09:49
touchwood
něco na tom je. už tu bylo hafo lidí, kterým androidí foun znefunkčňoval wifi na enkovém routeru nek…
lední brtník 30.12.2012 01:03
lední brtník
Tak jsem to prave zkusil a zmena zadna ... Market jede vporadku, ale kdyz se chci pripojit k nektery… poslední
Ghori 30.12.2012 15:19
Ghori
Jaké máš kryptování? Místo WPA2 zvol WPA, místo AES zvol TKIP.
mif 30.12.2012 01:02
mif

To máš tak: Windows se užívají 20 let i když je to uzavrená platforma, Microsoft neco uvolnil pro vývojáre, a za tu dobu se sesbírali skušeností, vyvinula se kupa diagnostických nástrojú, vyvinuli se metody jak odsledovat chováni systému a možné pričiny když neco nefunguje.

Android je jiné kafe, jak to manipuluje s hardwarem nikdo porádne neví, aplikace fungují v Jave, no nikdo krome tech co napsali firmware, neví jak presne tam funguje Java .... bude trvat léta než se sesbírají poznatky ... za ten čas tu ale bude Android verze 22.4

Rychlost vývoje je desná, u mobilú zvlášť, nikdo nebude rešit bugy u nečeho co má životnost do letní dovolené. Buď to funguje nebo né. Prijde nová verze Androidu za pár mesícu .... prijde nová verze aplikace, prijde jiná aplikace.

Má drobní skušenost s FTP klientem užívaným pro stažení mp3 do telefonu z FTP serveru na síti. Nainstalovány 4 aplikace, FTP klienti s témer rovnakou funkčností. Rozdíly v rychlosti prenosu neuveritelné ... 10:1

Co k tomu dodat ... kopa shitu a občas neco funkční ... jak čtu ty nekonečné blouznivé chvály na Android, vnímam to jako totální poblouznení, neco mimo realitu. Né že by to bylo špatné, né, je to dobrý, no až tak dobrý to zas není.
Chce ješte hodne na tom delat ...

něco na tom je. už tu bylo hafo lidí, kterým androidí foun znefunkčňoval wifi na enkovém routeru nekonečným dohadováním na normě a rychlosti přenosu, nebo si nedokázal vybrat zabezpečení.

tazatel má sice jen géčkový shit, jeho problém to zřejmě není. pro jistotu bych na routeru zrušil všechno co je automaticky:
místo normy vysílání b/g napevno "g", v zabezpečení napevno wpa, šifrování pomocí tkip. pokud bydlí v rodinném baráku, může si případně zabezpečení odpustit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru