Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Wifi na Samsung Smart TV

Dobrý den, koupil jsem si Samsung Smart TV a mám problém s připojením na wifi. Počítal jsem s tím, že se televize za pomocí zabudovaného přijímače napojí na můj router, ale žádnou zabudovanou wifi to nemá :-(. V návodu jsem se dočetl o připojení přes nějaký "samsung wireless lan adapter" (- ale vůbec nevím kde tuhle věcičku seženu), nebo přes kabel od tv krouter, což ale nepřipadá v ůvahu, protože TV je o patro víš než router. Nepadá vás nějaké jiné řešení?, popř. kde seženu ten "samsung wireless lan adapter"?

Předmět Autor Datum
Tam kde si kupoval ten TV
MM.. 29.11.2012 19:09
MM..
google nepoznas? http://www.itsk.sk/wis12-usb-wifi-adapter-samsung_ d166028.html
hoppus (nereg.) 29.11.2012 19:10
hoppus (nereg.)
Televize bohužel WIFI přijímač přímo neobsahují a adapter přibalen taky nebývá, takže nezbývá, než z…
Georgius 29.11.2012 19:25
Georgius
Díky za pomoc :-)
NejSteve 29.11.2012 19:31
NejSteve
debilním streamem si zahnojovat už tak bídně průchodné wifi? telka nemá normální lan vstup? typická… poslední
lední brtník 29.11.2012 20:27
lední brtník

Televize bohužel WIFI přijímač přímo neobsahují a adapter přibalen taky nebývá, takže nezbývá, než zakoupit něco takového do USB http://www.nejlepsiceny.cz/tema/samsung-wireless-a dapter.html Originál bude drahý a u neoriginálu bude funkce nejistá /TV musí pro daný adapter obsahovat ovladače, pokud nejsou, nijak je do TV nedostanete, jako třeba do PC/ Další řešení je spojení kabelem, nebo vytvořit v místnosti, kde je TV bezdrátový přístupový bod a z něho vést kabelem do TV.

debilním streamem si zahnojovat už tak bídně průchodné wifi? telka nemá normální lan vstup?

typická česká rodinka v tescu:
"máňo, týpek mi říká že nejlepší do sítě je tady ta neprodejná wifi tiskárna (anebo laciný usb šmejd) - obě gdi ožebračené typy.
ty máňo, a když tisknu fotku, tak do té blbé tiskárny se posílá bitmapa 100mb, mi vypadlo stahování na notebuku a vypadává mi film na tv - co je s tím half-duplex wifi?"

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru