Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Wifi záhada

Ahoj,
dneska jsem si donesla noťas z reklamace. Reklamovala jsem mimo jiné i kvůli problému s wifi, který jsme tu už jednou řešili. Zprvu se zdálo, že byl vyřešen nainstalováním ovladače, ale později se ukázalo, že asi ne. Wifi se dál zapínala a vypínala, kdy se jí zachtělo.
V protokolu o opravě mi napsali, že vyměnili hdd a že že wifi závada se neprojevila a bylo otestováno připojení wifi. Na plochu mi dokonce uložili print screen cmd.

Po mém prvním spuštění notebooku se wifi nezapnula - kontrolka nesvítila, ale přes fn+f2 byla zapnutá, zkoušela jsem ji vypnout a zapnout, ale bez výsledku.
Dříve mi občas na ten wifi problém pomáhalo uspat a probudit ntb. Tak jsem to udělala. Po probuzení se ukázalo šedé okno s nějakým psaním, nestihla jsem to přečíst, ale bylo tam něco v tom smyslu, že systém windows byl ukončen, aby se nepoškodil počítač - asi obrazovka smrti, ale šedá? Potom se zrestartoval a zobrazilo se mi Zotavit systém z chyb a pod tím výběr z režimů. Dala jsem běžnej způsob, entr. Poté zčernala obrazovka, bylo tam vidět jen šipku od myši. Za chvíli (cca 2 minuty) se spustil (wifi nefungovala, kontrolka nesvítila) a v prohlížeči událostí byla chyba kernel power(ty chyby kernel power jsem měla i před reklamací).

Notebook na reklamaci samozřejmě odnesu znovu, ale zajímalo by mě, jak je možné, že na závadu nepřišli? A v čem teda může být ten problém? A jestli to může souviset s tím hdd?

Děkuju moc za odpovědi.

Předmět Autor Datum
jedině že by kontrola disky ukázala chyby právě v místech, kde je nainstalován systém s ovladači, ji…
lední brtník 19.01.2012 18:52
lední brtník
No, k tomu hdd ještě napsali, že byly vadný senzory.. To je asi teda ono... Ukážu, ale jde o to, že… poslední
Ententyky 19.01.2012 19:11
Ententyky

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru