Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Win 7 32 i 64 bit na jednom DVD?

Zdravíčko

mam notebook od aceru timeline x 5820t S LEGALNIM KLICEM K WINDOWS 7 home premium x64 a vzhledem k acerovske absenci instalacek jsem si vypujcil instalacku win7 od známeho(acer eRecovery jen mrvi dvd za dvd a navic cista instalace z normalni instalacky mi prjde lepsi).

Spustil jsem tedy instalaci vyblafl na me seznam verzi od win7 starter az po win 7 ultimate bohuzel vse pouze x86 -> 32bit.

Uderil jsem na znameho ci nema jeste jedno dvd on ze jsem divny ze vsici z tohoto nainstalili 64bit.
Nevylucuji chybu na me strane, ci vadnou detekci HW( nicmene od aceru predinstalovano x64 home premium).

Troska jsem googlil a z dob kdy MS zverejnoval ke stazeni vyvojove verze win7 vzdy bylo uvadeno jedno DVD pro 32 bit a druhe pro 64bit.

Oč mi jde je to, zda opravdu mam vypujcenu spatnou instalacku(ze proste 32 a 64 verze se nenachazi nikdy na stejnem DVD) anebo je problem u me?

Předmět Autor Datum
Zozen si nejaku lepsiu instalacku HOME PREMIUM x64 a nie ten jeho bastel (urcite bude aj zavireny po…
MM.. 13.07.2010 20:58
MM..
Rad bych, bohuzel erecovery aceru mi mrvi jedno dvd za druhym, takze o zaloze si muzu nechat zdat, v…
Cyl 13.07.2010 21:04
Cyl
Ja som nepisal nic o ziadnom vypalovani DVD. Si to precitaj este raz, a aj navod k notebooku tam mas…
MM.. 13.07.2010 21:46
MM..
Warez W7 :-D Co dodat.
Cat 13.07.2010 20:59
Cat
Nekdy si rikam, ze s tim Warezem jste jak ohoni... Ano, existujou originalni DVD, kde jsou vsechny v…
Abox 13.07.2010 21:49
Abox
jo mozes si udelat sam cokolvek ale potom nech sa nepyta preco tam na tom disku mam to a nie hento,… poslední
MM.. 13.07.2010 22:27
MM..

Zozen si nejaku lepsiu instalacku HOME PREMIUM x64 a nie ten jeho bastel (urcite bude aj zavireny posahany crackami zabluescreenovany)
P.S> najlepsie je urobit recovery od vyrobcu, na original stav pri kupe notebooku (factory), urcite to ma ulozene na disku aj acer a spusta sa to nejakou kjlavesou vid navod. Instalacia z DVD neni lepsia (ptz tam garantovane nenainstalujes spravne ovladace) a uz vobec nie z nejakeho ocrackovaneho ilegal DVD ktore o mesiac zacne pisat ze si sa stal obetou kriminality :)

Ja som nepisal nic o ziadnom vypalovani DVD. Si to precitaj este raz, a aj navod k notebooku tam mas urcite napisane jak sa robi obnova Win na stav pri kupe (recovery - factory apod). Nepotrebujes k tomu zvycajne ziadne DVD (zaloha cistych Win je zvycajne na HDD)
Zalohu posahanych windows sa snazis napalovat na DVD uplne zbytocne (naco by kto obnovoval posahane Windows)

jo mozes si udelat sam cokolvek ale potom nech sa nepyta preco tam na tom disku mam to a nie hento, a prip. napriklad ze preco to mrzne ked je to napalene vyborne (len na rychlosti 1000x) apod. No lebo asi to tam nenapalil. Alebo nevie prejst klavesou sipkou nadol na dalsie moznosti ktore su momentalne mimo "okno". Uz som takych BFU zazil (u vyberu ovladace v instalatore po F6) a to bol tusim jeden z tych BFU Dipl.Ing. ! :-)

Inac ani uprava instalacky inac ako MS toolmi neni moc pravnicky ok, akurat to asi MS moc netrapi, ak ma clovek spravnu nalepku na PC a ak zaplatil MS vypalne.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru