Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Win Vista sa nechce aktivovať

Zdravím všetkých,
mám legálny Win Vista s mojím kódom Product Key. Preinštaloval som Win a aktivoval som ho bez problémov.No deti mi tam niečo pokazili a na druhý deň som ho preinštaloval znova, ale už mi nechce zobrať Key, že Zadaný Key sa Už používa. Ostáva mi 23 dní do aktivácie. Prosím o radu, že čo s tým. Win sa mi nechce znova inštalovať, aj keď je to raz-dva, ale už nemám istotu, že to potom bude fungovať. Vopred ďakujem za radu.

Předmět Autor Datum
použiť aktiváciu po telefóne. Legálny windows môžeš na tom istom hardware aktivovať donekonečna
sakraforte 04.09.2013 08:49
sakraforte
Ďakuje pekne za dobrú radu, systém som úspešne aktivoval po telefóne, trošku som síce stresoval, ale…
splendid 04.09.2013 09:39
splendid
To by mě taky zajímalo: Měl jsem notebook Dell s Win XP a Win Vista. Známý mi dal Instalačku Win7 (P…
mnua.al 04.09.2013 09:27
mnua.al
Pokud jsi měl Dell s Vistou, tak v BIOSu byl SLP2.0, který je pro Win7 nepoužitelný (W7 potřebují SL… poslední
touchwood 04.09.2013 09:46
touchwood

To by mě taky zajímalo: Měl jsem notebook Dell s Win XP a Win Vista. Známý mi dal Instalačku Win7 (Professional 32bit, originál s popisem Dell), ta se podařilo aktivovat. Myslím, že jsem dělal čistou instalaci a ani už nevím, zda jsem tam psal nějaké konkrétní product key. No Systém fungoval, jenže teď jsem ho chtěl přeinstalovat a píše, že číslo je neplatné? Bohužel už ani nevím jestli se to stalo před nebo po výměně SSD.

Pokud jsi měl Dell s Vistou, tak v BIOSu byl SLP2.0, který je pro Win7 nepoužitelný (W7 potřebují SLP2.1), tudíž nesedělo číslo a certifikát ve Windows na klíč v BIOSu. Tudíž jsi musel aktivovat (co a jak, to netuším, protože SLP OEM klíče jsou blokovány vůči aktivaci AFAIK)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru