Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Win neregistruje síťový kabel

Dobrý den, už pár dní mám problém, se kterým si prostě nevím rady a toto už mi přijde jako poslední možnost :)

Před několika dny jsem si řekl, že by bylo fajn zase po hooodně dlouhé době přeinstalovat win a při té příležitosti jsem chtěl vyzkoušet i něco nového, a tak jsem si sehnal WIN7 a pustil se do toho.. Všechno vypadalo fajn až do chvíle, kdy jsem zjistil, že systém naprosto totálně ignoruje zapojený síťový kabel...

No long story, vyzkoušel jsem opravdu všechno... Všechny různé ovladače co jsem kde našel(ani jeden z nich nefungoval), zkoušel jsem dát kabel do jiného PC, jestli neni chyba v routeru/kabelu, ale tam fungoval dobře... Zkrátka a dobře jsem si řekl, že s tím asi má nějaký problém Win7 a přeinstaloval zpátky na XP... Jenomže ten samý problém přetrvává i na XP a já už nevim co všechno ještě vyzkoušet... Nějaké nápady?

MB- asus - m2n-SLI deluxe (jsem opravdu lempl co se počítačů týká, ale prostě používám asi tu integrovanou síťovku co je na motherboardu, v manuálu píšou něco, že tam je Marvell 88E1116 Gigabit - i na to jsem přímo zkoušel stáhnout jakýsi ovladač, ale systém furt neregistruje síťák)

Ještě takovej dodatek, díky kterýmu jsem zmatenej ještě víc... Jak jsem zkoušel ten kabel jestli je v pořádku, tak jsem ho strčil k sobě do noťase, ten chvíli chroustal a pak v pohodě všechno vzal a kabel fungoval... Pak jsem ho strčil zpátky do PC s tím, že jdu hledat teda něco jinýho.. A najednou se kabel objevil a síť jela... Jenomže jenom do prvního restartu(vypnutí) PC a od té doby znovu to samé(Ano, zkusil jsem znova zapojit síťák do noťase a z5 do PC i když mi to přijde jako kravina- podruhé už to nejelo...)

No každopádně všem moc díky za odpověď a jakýkoli napád, úplně vidim jak jsem prostě retard a bude v tom něco triviálního :)

Předmět Autor Datum
1. ovladače čipsetu
touchwood 04.12.2012 16:24
touchwood
Mám uplně ty samý co předtím, přímo z CD od Asusu dodávanýho k tý desce... I jsem zkoušel instalovat… poslední
Cheertwice 04.12.2012 16:33
Cheertwice

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru