Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Win.Vista program přestal správně pracovat

Ahoj. Visty mi nespustí žádnou hru ani origo. už sem toho vyzkoušel spoustu co sem našel na netu a furt nic. Mám převážně problém s aktualizací grafiky Ati Radeon3100 když jí dám Aktualizovat tak po restartu co najede do systému tak hodí kostičky a vypne se. a už vážně nevím jak dál. a Rada jako tipu přeinstaluj Win. je k hovnu když jde o ovladač který budu muset stejně instalovat !!!!
Pokračuj v původním dotazu. (karel)

Předmět Autor Datum
když jí dám Aktualizovat .. ... je k hovnu klidek, vulgarni slová a chaos v hlave, problémový syst…
Joseph 16.04.2014 08:04
Joseph
Hele není to pro mě dělám to Kamarádovi. Sám sem říkal to samé na tenhle starý šrot. a s těmi aktual…
SallyWen 16.04.2014 08:17
SallyWen
Nikdo Ti neporadí, toto nelze napsat do pár rádku, platí tu obecné pravidlo: čím starší hardware, tí…
Joseph 16.04.2014 10:18
Joseph
http://pc.poradna.net/q/view/1213592-problem-s-vis tami poslední
sakraforte 16.04.2014 10:35
sakraforte

když jí dám Aktualizovat ..

... je k hovnu

klidek, vulgarni slová a chaos v hlave, problémový system se nedáva do funkčného stavu metodou: " když jí dám Aktualizovat "

zistí se celý hardware, instalují sa správne ovladače, nejnovejší nejsou nejlepší a nestabilnejší, spíše naopak ... ostatne co si slibuješ od aktualizovace ovladače pro 7-8 let starý grafický chip ?

Nechápu, to nelze pochopit

... :puff:

Hele není to pro mě dělám to Kamarádovi. Sám sem říkal to samé na tenhle starý šrot. a s těmi aktualizacemi na netu jsem vyštrachal jiné s popisem Man. Instalace a stejně nic. Já jen doufám že se tu najde někdo kdo měl podobný problém a poradí.

Nikdo Ti neporadí, toto nelze napsat do pár rádku, platí tu obecné pravidlo: čím starší hardware, tím opatrneji a uvážliveji je potreba postupovat pri instalaci jakékoliv novejší softwarové komponenty, nejlepší volbou býva neinstalovat ji. Pokud o tom nevíš, mezi výrobci hardware a software funguje nepsaná dohoda, jak navodit tlak na uživatele a donutit ho ke koupi nového výrobku. Nástrojem dohody jsou aktualizace a novejší verze softwaru.

Ty nedelají oproti púvodním verzím nic dúležité a významné pro usera a jejich hlavní účel spočíva v tom, že dokážou funkční systém dostat do stavu že jej nelze dále bez hardwarového update /koupe nového výkonnejšího hardware/ používat. Tato taktika funguje bezvadne dlouhá léta a umožnila firmám miliardové tržby.

Provozovat starý hardware vyžaduje znalost o tom jak se obejít bez použití "když jí dám Aktualizovat" ba práve naopak, hlavní starost usera se stáva, zabránit softwaru automatickým aktualizacím. Nekdy je to vyslovene problém, firmy se tomu bráni.

... :puff:

Zpět do poradny Nahoru