Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Win32 chyba

Dobrý den chtrěl bych se zeptat na jednu chybovou hlášku co vyhazuje můju OS.Mám Windows XP SP2 a na tom hozený Transformation pack na VISTU.Ale ten na to nemá vliv poněvadž mě to psalo ikdyž tam nebyl.Vše funguje OK ale jakmile naistaluju HAMACHI cca za 10 min se objeví hláška "GENERIC HOST PROCESS FOR WIN32 SERVICES".A přestane fungovat zvuková karta (Integrovaná).Zvuky XP jdou normálně ale AUDIO a VIDEO hlásí že nenalezlo hardware´na jterém by bylo možno to přehrát.Pokud dám zpět bod obnovení vše je ok.Ale bez hamachi.
Nevíte bněkdo jak na to?
Díky moc předem

Předmět Autor Datum
Mozes to mat zavirene (ptz. mam pocit ze ten "generic host ..." je IMHO stary znamy svchost :), aleb…
MM.. 06.11.2006 14:28
MM..
Samozřejmě nejnovější veri Hamachi jsem zkoušel přímo z hamachi.cz ale vir to pravděpodobně nebude n…
Ivo 06.11.2006 15:51
Ivo
Na tej hlaske nie je napisane nic viac? Funguje ten hamachi aspon tych 10minut pokial to vypise? Pro… poslední
MM.. 06.11.2006 16:40
MM..

Mozes to mat zavirene (ptz. mam pocit ze ten "generic host ..." je IMHO stary znamy svchost :), alebo je problem v tom hamachi samotnom (odkial to mas? Skus stiahnut najnovsiu verziu nanovo zo stranok autorov), alebo v ovladacoch (skusit najnovsie).

Na tej hlaske nie je napisane nic viac? Funguje ten hamachi aspon tych 10minut pokial to vypise?
Problemov tam moze byt milion, z tej hlasky sa neda usudzovat nic, ak sa to udeje nahodne po napr. 10minutach pripojenia k netu tak to moze byt pokus o utok nejakeho viru zvonka (nahodne scanovanie IP adries) a chybajuce nejake zaplaty Win, alebo nemas nainstalene nieco vo Win co hamachi potrebuje apod. Netusim.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru