Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Win7 + 5.1 - hrají jen dva repráky

Zdravím , mám delší problém dostat do WIn 7 repráky 5.1 , nastavím vše jak jsem byl zvyklý v Xp , bohužel mi hrají jen dva repráky.. Základní desku mám MSI , repráky genius 5.1 , Win 7 ultimate , setkal se někdo s tíhmle problémem ?

děkují
Změna předmětu, původně: Win7 + 5.1 (karel)

Předmět Autor Datum
nastavení zvukovky a přepni ji do režimu 5.1 (6channel) ovšem uveřejněné informace jsou hodně nedos…
tomas.kulhanek 30.07.2012 14:59
tomas.kulhanek
ano omlouvám se , ovladače vše mám v pohodě , nastavený to tam taktéž , na testu repráku hrají vše O…
Zbyněk13 30.07.2012 15:05
Zbyněk13
V nastavení reproduktoru nastav "doplnění reproduktorů" pokud máš 6ti kanál a pouštíš do toho stereo…
wraithcz607 30.07.2012 16:51
wraithcz607
To už mám vyzkoušený , ano repráky hrají všechny po zaškrtnutí , ale kvalita? hrozná ! , ano zkoušel…
Zbyněk13 30.07.2012 19:34
Zbyněk13
Efekty vypni. Hrozne hraju teda len tie 2 zadne repro? Strcil si ich do ktorej diery zvukovky? Do kt…
MM.. 09.08.2012 21:42
MM..
Zkoušel jsem přepojit repráky na subu , zkoušel jsem hatlymaty s jackami , zkoušel jsem postrkat do…
vulkno 09.08.2012 21:56
vulkno
musis skusit prehodit s niektorym jackom ten jack pre subwoofer, ptz to co hraje zle moze byt zvuk s…
MM.. 10.08.2012 01:43
MM..
budu se opakovat , zapojený to mám momentálně podle barev , přednastavený z Xp , ve kterých jsem nem…
vulkno 10.08.2012 10:37
vulkno
ja som sa nepytal ze ci bol nalezen problem ale dxdiag sa da pouzit na to aby to poslalo nejaky zvuk…
MM.. 10.08.2012 15:56
MM..
aha tam jsem test nedělal , ale v realtecu jsem test dělal a všechny zahrají stejně ! v realtecu je…
vulkno 10.08.2012 20:02
vulkno
tak mas nastaveny nejaky efekt niekde u toho rozsirenia stereo. Musis si skontrolovat poriadne vsetk…
MM.. 10.08.2012 20:12
MM..
černá zdířka vydává divný zvuk , ostatní Ok , test v realtecu Ok všechny repro , v nastaveni zvuku t… poslední
vulkno 11.08.2012 15:51
vulkno

ano omlouvám se , ovladače vše mám v pohodě , nastavený to tam taktéž , na testu repráku hrají vše Ok , ale jakmile pustím přehráváš , KMp , Windows Mp , Winamp , hrají jen přední dva , mám K9A2-CF.html
pokud nastavím ve zvukovce nějaký efekt , pod vodou , v coloseum , tak hrají všechny ale bohužel to není ono , reppráky by mě samy od sebe hrát při nastavení 6kanálu jak v Xp

To už mám vyzkoušený , ano repráky hrají všechny po zaškrtnutí , ale kvalita? hrozná ! , ano zkoušel jsem i nastavovat efekt , ve vaně , místnost obecně , kvalita ? hrozná! nezbude nic jiného jak vyzkoušet externí 5.1 zvukovku než tu co mám integrovanou , nevím kde hledat problém

Efekty vypni.
Hrozne hraju teda len tie 2 zadne repro? Strcil si ich do ktorej diery zvukovky? Do ktorej diery zvukovky si strcil subwoofer a center? Ked su zamenene tak je kvalita hrozna.
Este moze byt blbo (nedostatocne) zastrceny konektor.

Ovladac zvukovky (alebo Windows ovl.panely - zvuky) ma niekde v nastaveni repro (alebo v dxdiag) aj test reproduktorov (vsetkych 6). Suhlasi umiestnenie repro pri tom teste? v tom teste hraju dobre aj zadne repro?

Zkoušel jsem přepojit repráky na subu , zkoušel jsem hatlymaty s jackami , zkoušel jsem postrkat do jiných zásuvek , dělá to dvojice , buď hrají v pohodě přední ale zadní nebo obraceně , sub a center jsem nějak nezkoušel , hlavně důležitá věc , že vše mam nastaveny / po zapojovaný jak jsem měl v xp , ano effekty mam vyplé pač je to hrůza , ano test zahraje v pohodě , ovladač aktualní , ikdyž na Xp jsem je rozjel v pohodě na defaultním (ovladač který už tam byl) jsem na xp neaktulizoval , myslím byl R.52 kecal bych... už nevím , zkušel jsem s tím už různé kousky

musis skusit prehodit s niektorym jackom ten jack pre subwoofer, ptz to co hraje zle moze byt zvuk subwoofera a ide ti do mozno do normalneho repro. Konieckoncov pri teste repro ti hovori hlas ze ktory repro ma hrat tak to strc do jackov tak aby to suhlasilo.

Ked to pri teste ma zvuk dobry tak je to fuzicky aj nastavenim spravne, ale mas blbo nastavene to rozsirenie (mas tam nastaveny asi nejaky surround efekt a ne normalne rozsirenie), alebo mas problem s prehravacom v ktorom to prehravas (blbo nastavene vystupne zariadenie alebo co), alebo mas nejaky problem s directx (mozes skusit start spustit dxdiag)
Este sa uisti v ovl.panely - zvuky ze mas aj tam v nastaveni repro vsetko spravne, je tam dost vela vnorenych nastaveni pre repro.

budu se opakovat , zapojený to mám momentálně podle barev , přednastavený z Xp , ve kterých jsem neměl problém... Přehrávače to dělají všechny co mám v pc ! bude chyba buď v ovladači /výstup a nebo celá samotná zvukovka , ano do jedných dvojic jde určitý effekt nebo slabě vystupný zvuk od zvukovky , těžko říci , v dxdiag test ok , nebyl nalezen problém... , známý má stejný repro genius 5050 ale narozdíl má zakladní desku asus a repráky mu hrají v poho na win 7... jsem to nastavoval podle něj a umě to hraje furt stejně , jedna dvojce blbě..

ja som sa nepytal ze ci bol nalezen problem ale dxdiag sa da pouzit na to aby to poslalo nejaky zvuk do reprakov a tam mas pocuvat (svojimi usami) ci je problem.
Podobne existuje aj test v ovl.panely - zvuky, kde ti to hovori do kazdeho repro ze ktory to je repro. Tam je zvuk zo zadnych repro dobry, alebo tiez nekvalitny? (testujes to USAMI)

černá zdířka vydává divný zvuk , ostatní Ok , test v realtecu Ok všechny repro , v nastaveni zvuku taktéž Ok všechny repro , všechno jsem projel jestli nemám někde nastaveny effekty, výšky a podobně , nic ! , mám zašrtlý to důležité "správa basů " "doplnění reproduktoru" "5.1" , :-/

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru