Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno WinFast PVR, problém se zvukem v nahrávce

Po dlouhé době jsem si nainstaloval program Win Fast PVR, chtěl jsem si nahrát starší záznamy z videokazety do počítače. Tak dal jsem to jakštakš dohromady, video a zvuk jde když to normálně pustím, ale když nahrávám do počítače záznam, tak video a zvuk normálně vidím a slyším. Ale když to stopnu, a přehraju si nahrávku, tak vidím obraz, ale zvuk neslyším.
Jméno karty je WinFast TV2000 Expert (FM1216MK3)
Mám zapojenou scartku z videa, nastavenou na OUT, a vstupní zdroj je CVBS, z videa vede bílý kabel do FM zdířky a černý kabel do TV zdířky, a tak scartka je napojena na rozbočovače, černý, bílý a žlutý, a ten vede do TV karty. Takže do TV karty je zapojeno AV Line-in, Cabel na anténu TV a FM anténu. Takže všechny 3 zdířky jsou obsazeny, a z videa vedou 2 zdířky a scartka, ty jsou taky obsazené.
Koukal jsem na nastavení, aktualizoval jsem ovladače zvuku Realtek High Definition Audio, verze ovladače je 6.0.1.6299 . Přímo ve WinFastu PVR v nastavení mám tyto volby, zkoušel jsem to obměňovat, ale pořád nic.
Linka pro nahrávání audia je Realtek Digital Input (Realtek nebo přes Mikrofon, což ale když něco nahraju, slyším. Ale velmi hodně šumu, což je téměř nemožné nahrávat ještě s mikronofem, když jsem dřív nenahrával s ním. A toho Realtek Digital Input nic není slyšet.

Takže v závěru zvuk a video při přehrávání vidím a slyším, ale když to nahraju a pustím záznam, tak obraz vidím, ale zvuk neslyším.

Prosím poraďte. Díky moc za rady.

Předmět Autor Datum
Tak problém vyřešen, zjistil jsem, že ze dvou hlav ve videu mám jednu poškozenou, takže budu muset v… poslední
Nevšeználek 08.05.2011 17:43
Nevšeználek

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru