Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows Vista - nejde smazat odstraněná pošta

Na notebooku Acer Aspire 5103WLMi s OS MS Windows Vista Home Premium v programu Windows Mail (nástupci Outlooku) mám následující problémy:

- po odstranění zpráv ze složek nevyžádaná a doručená pošta ( klasickým červeným křížkem odstranit) se tyto zprávy přesunou do složky odstraněné ( což je v poho). Problém, ale nastane při pokusu o vysypání složky odstraněná pošta. Řádově polovina zpráv nejde vymazat, protože nelze načíst jejich obsah - průvodní informace jsou, ale v pořádku (od koho, kdy, předmět, velikost atd.). po otevření některých těchto nevymazatelných zpráv se v oblasti zprávy zobrazí " zprávu nelze zobrazit - neznámý problém" - nezobrazuje to mimo hlavičku nic ani přílohy. Když hledám v c:\users\user\local setting\microsoft\windows mail\ .... (cestu si přesně nepamatuji) prostě v místech kde by měly být zprávy uloženy tak je tam nenajdu.
Když dám do vyhledávání podle předmětu zprávy název některých z nezobrazitelných zpráv najde mi to, že se zpráva nachází např v v doručené poště. Ve winmail je ale nečitelná je v odstraněné poště. Po pokusu o otevření výsledku hledání to napíše, že zprávu nelze nalézt. V c.\ je složka doručená i odstraněná prázdná.
Na tomto počítači jsou dva uživatelé.

Problémy mám pouze já jako správce. Jediný rozdíl oproti druhému uživateli je v tom, že používám ve windows mailu dva účty přes pop3. Jeden na seznamu a jeden na trinity.

Tento problém by neměl být způsoben viry, protože jsem použil všechny dostupné aktualizované antiviry a ty nic nenašly.

Problém by mohl být způsoben i tím, že jsem do pc nejdříve nasypal mozillu thunderbird ,ale nepracovala korektně, takže jsme ji zase odinstaloval.

za jakoukoli případnou radu předem děkuji....
Změna předmětu, původně: WINDOWS VISTA-NEJDE SMAZAT ODSTRANĚNÁ POŠTA (karel)

Předmět Autor Datum
zkuste zachranit: Default.aspx netreba zakladat vice prispevku na stejne tema - piste sem
kmochna 31.05.2007 10:43
kmochna
diky Karle ;-)
kmochna 31.05.2007 11:05
kmochna
mam podobny problem a ctu jiz 6 forum ...odpoved nikde :( ach jo poslední
Mouk 11.04.2008 08:42
Mouk

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru