Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows "nevidí" bitovou kopii disku + problémy s HDD

Zdravím, snažím se už asi týden dát do kupy NTB Lenovo G770 po nečekané modré smrti - hláška Kernel.

Nutně jsem potřebovala zálohovat část dat a neměla k dispozici externí disk, takže jsem v nouzi smazala oddíl Lenovo, jelikož žádný ze stávajících oddílů nešel rozšířit, následně jsem vytvořila nový oddíl a na něj data zazálohovala.

Potom jsem klasicky pomocí One key recovery "reinstalovala" Windows a okamžitě vytvořila bitovou kopii, ale nastaly nové problémy. HDD začal každých pár minut vyhazovat chybové hlášky a jakmile jsem notebook vypnul, začaly stejné problémy a skončilo to další modrou smrtí.

Hlavní problém je v tom, že ani při použití bootovacího CD systém "nevidí" bitovou kopii ani bod obnovení, ale já, když se podívám na disk pomocí "instalujte ovladač", tak vidím, že tam ta bitová kopie prokazatelně je a to ve správném formátu, správně pojmenovaná a v kořenovém adresáři. Dokonce jsem jí nakopírovala i do systémového oddílu, ale ani tohle nepomohlo. Pořád mi to hlásí, že bitová kopie nelze najít.

Nenapadá kohokoliv z Vás, jak tu bitovou kopii oživit? A zároveň, nemá kdokoliv tušení, jak "opravit" HDD? Už začínám být opravdu bezradná, instalační DVD Windows 7 nemám, mám klasické OEM.

Předem díky za jakoukoliv pomoc, tohle je poslední naděje před opravářem. :)

Předmět Autor Datum
Nejspíš je v notebooku vadný hdd podle popisu a veškerá snaha je marná. To bootovací cd se myslí vy…
MM_tank 05.03.2013 08:23
MM_tank
Ano, myslím tím tohle základní boot cd. poslední
Panda needs help 05.03.2013 12:17
Panda needs help

Nejspíš je v notebooku vadný hdd podle popisu a veškerá snaha je marná.

To bootovací cd se myslí vypálené dvd přes start\ovládací panely\údržba\zálohování a obnovení\vytvořit disk po opravu systému ?
nebo njaké jiné dvd přiložené k ntb ?

A zároveň, nemá kdokoliv tušení, jak "opravit" HDD?

Pokud je vadný hw tak si jej doma neopravíš.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru